Hvordan konvertere en over bakken Pool til et hav Salt basseng

March 8

Hvordan konvertere en over bakken Pool til et hav Salt basseng

Konvertere din over bakken pool saltvann (eller salt) systemet er et ideelt valg for de som ønsker å slutte å bruke tradisjonelle pool kjemikalier. Disse kjemikaliene kan irritere huden eller slimhinner og er ekstremt giftig ved svelging i skjemaene ufortynnet. Saltvann systemer bruker noe mer enn vanlig salt og en spesiell generator for å produsere de samme desinfiserende effektene som tradisjonelle pool kjemikalier. Overgangen fra en kjemisk behandlet over bakken svømmebasseng til en saltvann basseng er relativt enkel, forutsatt at du har penger til å investere i bassenget og veiledning av bassenget omsorg spesialister.

Instruksjoner

•Les eieren brukerhåndboken for eksisterende basseng pumpe, ovn og andre svømmebasseng utstyr for å sikre den er kompatibel med en salt. (Hvis det gjør du sikker, kontakt utstyrsleverandøren bassenget.) Sikre Rør brukt i bassenget er kompatibel med salt, som etsende og kan skade noen rør.

•Drain bassenget eksisterende vann som du trenger ikke lenger kjemisk behandlet vann, som kan skade et salt system. En gang du har drenert bassenget, fylle den med ferskvann.

•Purchase en salt klor generator med lett-å-bruk kontrollpanelene. Denne generatoren bruker elektrolyse for å konvertere vanlig salt til et lavt nivå av klor for å rense bassenget. Kontroller at generatoren er produsert av en anerkjent merkevare du stoler og at det er produsere nok klor for bassenget.

•Leveres med generator (eller har kablet) til samme elektriske kilden som bassengets pumpen er koblet til. Dette sikrer at generatoren er drevet på hver gang bassengets pumpen er slått på.

•Legg salt til bassenget. Konsultere en pool spesialist for å bestemme riktig mengde salt legge til bestemte bassenget. Bassenget klasse salt anbefales for optimal ytelse systemets salt.

•Test vann regelmessig for å sikre riktig nivå av klor og pH i bassenget. Test kits er tilgjengelig slik at du kan teste din egen vann, eller du kan ta en prøve av vann til din lokale pool care der og få dem teste den for deg. Justere ringer på salt generatoren i henhold til instruksjonshåndboken å korrigere problemer med svømmebasseng vann.

Tips og advarsler

  • Husk at den innledende beløpet av salt du legger til bassenget vil være mye større enn beløpene du legger til fra det punktet på vedlikehold.
  • Salt vann spruting ut av din over bakken pool kan, over tid, forårsake alvorlig skade på gress og utemøbler.