Hvordan konvertere en kommersiell bassenget fra flytende klor til en Salt Generator

March 23

Klor legges til svømmebassenger å rense vannet, gjør det rent og trygt for svømming. Denne sterke kjemiske er giftig når inntatt i sin ufortynnet form av mennesker eller dyr. Når lagt til kan pool vann klor forårsake hud eller øye irritasjon, misfarging av hår eller klær og hodepine på grunn av lukten. Et alternativ til flytende klor endrer bassenget til en salt generator, som konverterer vanlig salt til klor for puljen. Bassengene er billigere å kjøre genererte klor er betydelig lavere.

Instruksjoner

•Kontroller eieren er manualer (eller kontakt produsentene) for det eksisterende svømmebasseng utstyret for å sikre at utstyret er kompatibel med en salt bassenget systemet. Sikre rør koblet til utvalget er også kompatibel med salt bassenget systemer. Tilkobling datakanaler kan vise seg for å være vanskelig og dyrt å gjøre salt konverteringen verdt salt kan være for etsende for enkelte bassenget systemer og erstatte hele bassenget systemet.

•Drain gjeldende bassenget. Kjemisk behandlet vannet i svømmebassenget er unødvendig og kan forårsake skade et salt system.

•Fyll når bassenget med ferskvann.

•Velg en salt generatoren fra en merkevare du stoler på. Generatoren bør ha lett å lese kontroller og skal produsere nok klor for å støtte bassenget systemet (Sjekk med et basseng spesialist for anbefalinger om bestemte svømmebassenget).

•Leveres med eller har generatoren kablet til samme elektrisk kilde som bassenget pumpen er koblet. Dette fører til salt generatoren slås på når pumpen er slått på, slik at de fungerer sammen.

•Legg salt til bassenget. Bassenget klasse salt bør få best ytelse fra salt systemet. En pool-ekspert kan anbefaler en passende mengde salt for å få spesifikke bassenget oppe og går.

•Kontroller klor nivåene og pH-verdier i bassenget vann regelmessig for å avgjøre om generatoren må justeres for å gjøre mer eller mindre klor. Du kan også ta en prøve av vann inn i butikken din lokale basseng-omsorg og få dem teste vannet for deg, og anbefalinger om hvilke justeringer for å gjøre for puljen.

Tips og advarsler

  • Husk den innledende beløpet av salt du legger til bassenget er mye større enn beløpene du legge beholde bassenget senere.