Hvordan konvertere en i bakken Pool saltvann systemet

January 3

Hvordan konvertere en i bakken Pool saltvann systemet

Sammenlignet med tradisjonelle svømmebassenger, saltvannsbasseng systemer er kjent for å være mer miljøvennlig, snillere på hud og slimhinner, og vannet er tryggere for dyr. Tradisjonelle, kjemisk behandlet svømmebassenger, regelmessig konverteres til salt bassenget systemer med enkel installasjon av en salt generator. Disse generatorer bruk elektrolyse for å konvertere vanlig salt til lave nivåer av klor som rense bassenget. Første konvertering av svømmebassenget kan bli dyrt, men denne investeringen kan spare deg penger over tid.

Instruksjoner

•Kontroller at produsenten av gjeldende svømmebasseng utstyr (pumpe, filter, ovn og så videre) for å avgjøre om utstyret er kompatibel med en salt. Som salt kan være skadelig, sjekk å forsikre at salt er trygt for typer rør som brukes i systemet. Erstatte og reparere skadede rør i en i bakken pool er svært dyrt, så det er bedre å være føre var..

•Velg en salt generator for svømmebassenget. Velg en fra en anerkjent merkevare at du stoler på, med lett å lese og bruke kontroller og det er produsere nok klor for bassenget. Når du er i tvil, spør en pool-ekspert å hjelpe deg å velge riktig generatoren for bassenget.

•Drain svømmebassenget alle kjemisk behandlet vann. Dette vannet er unødvendig med en salt og alvorlig skade den. Når bassenget er drenert, fylle den med ferskvann.

•Leveres med salt generatoren, eller har det kablet, til samme elektriske kilden som ditt basseng pumpe er kablet. Dette sikrer at generatoren slås på hver gang pumpen er slått på, så de kan samarbeide.

•Legg salt til bassenget. Pool-grade salt er best som det garanterer topp ytelse fra salt systemet. For å sikre at du bruker riktig beløp av salt for bassenget, kan du se en pool-ekspert. Huske på at mengden av salt som du legger til svømmebassenget først er mye større enn beløpene legges for vedlikehold over tid.

•Test bassenget vann regelmessig for å sikre at din klor og pH nivåer er riktige. Hjem testing kits er tilgjengelig i basseng-omsorg butikker, eller du kan ta en prøve av bassenget vann til et basseng-spesialist og få den testet. Når vannet er testet, gjøre nødvendige justeringer for å sikre vannet holder seg i topp stand.

Tips og advarsler

  • Mens salt bassenger er tryggere for hud og dyr, er de ikke Tryggere for landskapsarbeid, plener eller planter generelt. Vær forsiktig med å la vannet splash på nærliggende planter, som kan skade eller drepe dem ut.