Hvordan konvertere en Clawfoot badekar

January 4

Hvordan konvertere en Clawfoot badekar

Ingenting slår elegansen og sjarmen i en gammeldags clawfoot badekar. Men er de ikke alltid bidrar til å ta en rask dusj. Det er mulig hvis du har litt gjør det selv avløp ferdigheter og tålmodighet til å installere en konvertering kit å konvertere clawfoot badekar i en dusj. Hvis du ikke er komfortabel med det selv, kan du leie en profesjonell. Uansett, du fortsatt har luksusen av soaking i vakre clawfoot badekar samt enkel kunne dusj uten å gi opp noen av stilen.

Instruksjoner

Hvordan konvertere en Clawfoot badekar

Slå av vanntilførselen til clawfoot badekar.

•Fjern opprinnelige kranen og hardware.

Sette inn den nye kranen i de to hullene i clawfoot badekar. Leverer rør inn innløp marrowbones og stram vannforsyning mutteren.

•Sett dusj riser kontakten og dusj nedleggelse tilkobling til to lange "u" formet rør bruker medfølgende skruene. Dette blir den rektangulære dusjhjørne. Fest veggen spenne til veggen og taket parentesen til taket, knuller dem på plass.

•Installer dusj riser (lang rør som bringer vann opp fra vann i karet). Bruk den medfølgende kopling kontakten, threading det med Teflon tape. Fest dusjhodet til rørlednings‑.

•Sett dusj rørlednings‑ pipe i kranen og stram riser mutteren.

•Vri på vannforsyning, start din ny dusj og se etter lekkasjer. Hvis ingen lekkasjer finnes, legge til dusjforheng og innredning. Hvis du finner noen lekkasjer, snu vannforsyning av igjen og kontrollere alle tilkoblinger til at de er stramme.

Tips og advarsler

  • Sjekk størrelsen på claw foot badekar forsikre du kjøpe riktig størrelse konvertering kit. Hvis du har aldri gjort alle VVS av noe slag, kan du kontakte en entreprenør, rørlegger, eller søke andre profesjonell hjelp. Følg instruksjonene som følger med konvertering kit.