Hvordan konvertere en badestamp til saltvann

February 6

Hvordan konvertere en badestamp til saltvann

Med økende bekymringer om helserisikoen av store mengder klor i bassengene vokser saltvann systemer i popularitet. Med saltvann klorering system, kan du gi trygge nivåer av klor til badestamp uten å legge mye sterke kjemiske. Systemer arbeidet ved å konvertere til salt til subsyrer, det samme kjemiske i klor som effektivt desinfiserer bassenget. Fordelen av et slikt system er at det er lett å vedlikeholde og bare sporadisk krever tillegg av salt. Brukere rapporterer et høyere nivå av komfort for øyne, hud og hår, samt færre uønskede effekter knyttet klorering.

Instruksjoner

•Purchase en saltvann klorering system og gjennomgang produsenten instruksjoner for installasjon.

•Installer systemet ifølge instruksjonene fra produsenten. Du må redusere vannstanden i spaet for å sikre en tørr mur plassering for første søknad. Dette er hvor inntak cellen vil bli montert. Andre systemer kan innebære celler som flyter i vannet. Du bør i alle fall montere cellen som beskrevet i produktet retningene. Cellen vil absorbere salt (natriumklorid) fra vannet og konvertere den til klor.

•Test gjeldende nivåer salt i bassenget med teststrimler fra en pool butikk. Klorerte badestamper vil ha litt salt i dem allerede. Det er viktig å opprettholde riktig saltholdighet nivåer for å unngå ubehag og sikre desinfisering.

•Legg nok salt for å få 4000 deler per million (ppm). Dette utgjør ca 50 pounds salt per 2000 gallons av vann i bassenger uten eksisterende klor. Hvor som helst er mellom 2500 og 4000 ppm en trygg. Du kan få store poser med salt fra bassenget forsyne butikkene.

•Vri på saltvann klorering systemet når alle salt har oppløst i badestampen.

• Kjør badestamp pumpe for å oppmuntre bevegelse gjennom cellen.

•Test innimellom og opprettholde en salt 4000 ppm basert på resultatene. Salt kan være tapt fra regnvann overflyt, sprut og filteret backwashing. Fordampning og tillegg av ferskvann kan også redusere salt nivåer.

Tips og advarsler

  • Rengjør cellen årlig for å holde det fungerer.
  • Kongeål kan raskt korrodere svømmebasseng utstyr, spesielt metallgjenstander som trapp skinner og stoler. Prøv å erstatte metall materiale med plast de som er mer motstandsdyktig mot korrosjon.