Hvordan konvertere en badestamp til saltvann badekar

January 10

Hvordan konvertere en badestamp til saltvann badekar

Badestamper gir den perfekte måten å slappe av etter en hard dag. Som bassenger inneholder badestamper ofte kjemikalier for å holde vannet rent og renovert. Dessverre har disse kjemikaliene ofte legges til vannet på en ukentlig eller annenhver uke basis, så kostnader for å holde vannet rent kan legge opp raskt. Salt kan brukes sammen med klor generator holde badestamp vann ren og myk. Disse generatorer produsere subsyrer---den samme kjemiske i klor---fra salt.

Instruksjoner

Sette inn en klor generator til badestamp etter produsentens retninger for bestemt produktet. Disse generatorer kan finnes på noen svømmebassenget forsyning butikken og bør komme med installasjonsinstruksjoner. Om nødvendig kan bassenget forsyning butikken kunne installere generator for et gebyr.

•Drain vann fra badestampen Badestampens tømmeslangen eller en vannpumpe fjerning. Fylle opp badestampen med ferskvann.

•Legg vann conditioner salt å vannet. Legg til fem pounds av salt til å bringe salt til 4000 ppm, som er en trygg og komfortabel nivået for hver 200 gallons av vann i badestampen. Noen svømmebassenget forsyning butikken bærer store poser med salt for bruk med Klorgeneratorer.

•Vri på badestamp pumpe og la vannet sirkulere i 24 timer. Teste salt nivå med en salt strimmel. Legge til flere salt hvis er under 4000 ppm. På den annen side, avløp en tomme eller to av vann og erstatte den med ferskvann hvis salt er over 5000 ppm.

•Kontroller badestamp er salt nivå hver par uker å sikre at det forblir 4.000 og 5.000 ppm området. Legge til flere salt så ofte som nødvendig for å holde det så nær 4000 ppm hele tiden.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å installere klor generator selv hvis du føler deg ukomfortabel med trinnene i installasjonshåndboken.