Hvordan konvertere en Armoire å holde en TV

June 7

En armoire er et fantastisk stykke møbler konvertere til et underholdningssenter som inneholder en TV og annet audiovisuell utstyr. Figuren av en armoire hyller og skuffer innvendig er svært allsidig for konvertering. Med noen verktøy og litt fantasi, kan du opprette en nyttig underholdningssenter fra et stykke som du ikke kan bruke ellers.

Instruksjoner

•Measure TV og andre komponenter og mål innsiden armoire. Dette trinnet er å sikre at armoire er stor nok til å holde utstyret, samt forlate om 3 inches hele veien rundt for luftsirkulasjon.

•Fjern alle hyller og skuffer som må fjernes for å plassere TV inne. Noen hyller nailed på plass, andre er limt, eller selv sitter på pinnene. Fjerning bør ikke være vanskelig så lenge du tar deg tid til å finne ut hvordan de er sikret. Du trenger en hammer eller tang for dette trinnet, avhengig av hyller og skuffer.

•Bruk en stikksag å kutte en 2-tommers firkantet hull på baksiden armoire for elektriske og kabel ledninger for å kjøre gjennom. Før kutte, kontrollere hvilken side av TV din ledningen er på og hvor komponentene vil koble.

•Skjære et hull gjennom eventuelle gjenværende hyllene som ledninger må passere før TV eller hullet i ryggen til en stikkontakt.

•Plasser komponentene i armoire og koble dem til TV før du plasserer TV helt inni. Denne måten du ikke behøver å flytte på TV igjen å hekte alt.

Tips og advarsler

  • Som med alle prosjekter som involverer verktøy forberedelser, hjelper planlegging og forsiktig kjøring sikre at armoire konvertering er vellykket og gir deg et nyttig møbel.