Hvordan kontrollere vind erosjon i USA

May 31

Vind erosjon skjer når vinden løsner jord fra bakken og bærer det bort, opprette en ujevn bakkenivå og hindre vekst hvor jorden en gang var. Kontrollere vind erosjon i USA hjelper avlinger og annet organisk materiale vokse fritt mens landet nivå.

Instruksjoner

•Tear opp jord med en jord ripper knyttet til en traktor, gi jord en grov og klumpet seg overflate og skape jordarbeiding som reduserer vindhastighet på jordas overflate og fanger windblown jord.

•Apply høy, halm eller cornstalks til jord overflaten med en mulch hav, med en eller to tonn materiale per jord acre, ifølge Nebguide's Emergency vind erosjonssikring nettside og holde den på plass med skjeggstubbene punchers tregere vind på overflaten og felle luftbårne jord.

•Spread husdyrgjødsel jevnt over overflaten med en spade, med rundt 12 000 til 16.000 pounds per jord acre, ifølge Nebguide's Emergency vind erosjonssikring nettsted, og sikre gjødsel er fuktig nok å holde seg til bakken for å hindre vindhastighet og fange glidende jord.

•Spray vann med et sprinkleranlegg over overflaten, sikre sprinkleranlegg jevnt distribuerer vann til alle deler av overflaten og demper stedet soaks, jord å hindre sin dislodging av vinden.

•Build en gjerde barriere, enten av tre med hammer og spiker eller høyet baller, med en høyde på minst 5 føttene for å unngå vinden fra å nå overflaten

•Bruk spray-on Klebemidler, også kjent som hermetisk aerosol Klebemidler, spray dråper som feste direkte til jordas overflate, holde jorda sammen mens forebygge sin dislodging.

•Kontroller rygger over jorda med en spade, skaper en bølge-lignende utseende i jordas overflate og forlater klumper av jord på ryggen topper for å forhindre jord blåser bort i vinden.