Hvordan kontrollere varmen i et hjem

September 22

Hvordan kontrollere varmen i et hjem

Ifølge US Department of Energy, er de fleste hjem i USA oppvarmet ovner eller kjeler. Begge systemer bruker en sentral maskin som distribuerer varme hele hjem ved hjelp av en rekke kanaler og kanaler. Mens disse enhetene fungerer relativt godt i distribusjon av varme, er det ikke uvanlig å finne at noen rom varmen bedre enn andre. Måler kan tatt, men å bedre kontrollere varme fordelingen.

Instruksjoner

•Insulate hjemme. Teknologien har kommet langt i de siste tiårene, og installere nye isolasjon i hjemmet kan hjelpe dramatisk i å skape en effektiv barriere mot uforsonlig elementene i vinter. Isolasjon er vanligvis et større problem i eldre boliger.

•Seal ditt kanaler. Kjeler og ovner bruke kanaler til å levere varme til de forskjellige rom i huset. Men som rør, kan de noen ganger våren lekkasjer, forårsaker ineffektiv varme levering. Dekk lekkasjer ved å bruke air duct fugemasse de åpne områdene med en pensel.

•Retrofit eller erstatte kjele eller ovn. Gamle kjeler og ovner kan være ineffektivt, forårsaker varme å avgi sporadisk og utilstrekkelig. Få en ny kjele eller ovn kan også være et alternativ, avhengig av prisen. Noen ganger er det billigere å kjøpe en helt ny. Uansett, får en oppgradert enhet vil hjelpe deg å opprettholde mer jevn kontroll av varmen som er spredt over hele huset.

•Seal lekk dører og Vinduer med vær stripping, reparer eller spray skum isolasjon. Enkelte rom i hjemmet vil være mer trekkfulle enn andre rom, forårsaker dem til å føle kjøligere om vinteren. Tetting opp disse lekkasjer bare vil tillate ikke for mer lik distribusjon av varme, men vil spare penger på strømregningen også.

•Få en digitalt termostat. Digital Termostater er mye mer effektiv og nøyaktig enn glidebryteren Termostatene. Glidebryteren Termostater forlate mye gjette rommet, forårsaker en betydelig mangel på kontroll i varmefordeling. Ved å bytte til digital, vil du kunne fastslå nøyaktig temperatur du vil hjemme, som resulterer i nøyaktig kontroll.