Hvordan kontrollere snekker maur

October 9

Snekker maur er kjent som en av de mest ødeleggende. Ikke bare er de store og skjemmende, men de tygger bort på fuktig wood, ofte ødelegge vindusrammer og tre trim. Nøkkelen til å kontrollere snekker maur er å finne reiret og ødelegge dem. Det er også flere forebyggende tiltak huseiere kan ta for å gjøre deres hjem mindre innbydende til carpenter maur.

Instruksjoner

•Locate reiret. Snekker maur foretrekker å gjøre reiret i fuktig tre. Kontrollere bad, døren og vindusrammer, vaskemaskin eller noen andre fuktige områder i huset. Se etter små spon av tre eller små hull fører til et reir. Når du har funnet en mulig hekkende plassering, trykk tre med en hammer. Hvis en reir, høres tre hult.

•Lytt og se etter maur. Snekker maur kan ofte være hørte reiser langs innsiden av vegger eller områder med fuktig tre. Hvis du ser maur, Prøv følgende dem til reiret.

•Drill små hull i områder der reir er mistenkt. Hullene skal være større som en 1/8 tomme. Kjøpe noen borsyre pulver fra en maskinvare- eller hjem forsyning butikken. Bruker en puffer, nøye fylle hullene med pulver. Borsyre skal drepe maurene ved kontakt.

•Ta Slik hindrer snekker maur i å bygge reir i ditt hjem. Forsegle sprekker i hjemmet er grunnlaget og løs fuktighet problemer forårsaket av taket lekker og leaky avløp. Erstatte treverk som sprakk på grunn av fuktighet. Unngå å lagre ved innendørs eller mot huset. Ved er en favoritt hekkende snekker maur.

Tips og advarsler

  • Hvis utendørs snekker ant reir er funnet, spray reiret med et insektmiddel som chlorpyrifos eller carbaryl. Unngå å bruke utendørs insektmidler for å behandle innendørs reir. Alltid følge produsentens bruksanvisning.
  • Regelmessig overvåke hjem for snekker ant infestations. Hvis snekkeren maur er fortsatt et problem etter flere forsøk på å ødelegge reiret, vurdere å kontakte en profesjonell exterminator. Hvis snekkeren maur ikke er ødelagt, kan de forårsake alvorlig skade på ditt hjem.