Hvordan kontrollere lukt fra mus avføring

November 25

Hvordan kontrollere lukt fra mus avføring

Mus er gnagere som spiser alt fra mat smuler til papir og kan produsere seks til 10 kull kontinuerlig gjennom et enkelt kalenderår. Disse pattedyr kan også overføre sykdommer inkludert hantavirus, rickettsialpox, salmonellosis eller bakteriell matforgiftning, ratbite feber og andre sykdommer. Mus avføringen er mørk i fargen og omtrent en tomme lang. Avføringen inneholder en blanding av bakterier, urin og avføring som avgir en sterk lukt som henger på både myke og harde overflater.

Instruksjoner

•Sett på et par gummihansker å beskytte hendene fra bakterier i Mus avføringen.

•Plasser noen mus avføring på harde og myke overflater i en plast pose som sel. Plass forseglede posen i en sandwich eller fryser pose, kan kaste pakken i ditt hjem i papirkurven.

•Mix 3 ss. klor eller kommersielle desinfeksjonsmiddel med fenol med 1 gallon varmt vann i en bøtte. Bruk en trakt å blandingen i en sprayflaske.

•Spray blekemiddel blandingen på harde overflaten, deretter gni den ren med et papirhåndkle eller gamle rag. Hvis rengjøring en myk overflate, spray blekemiddel blandingen på papirhåndkle eller gamle klut og tørk av overflaten. Gjenta dette trinnet til lukt er borte.

•Sett det skitnet papirhåndklær eller gamle filler i en sandwich eller fryser pose, forsegle posen toppen, så Legg vesken i ditt hjem søppel kan.

•La på latex hansker og vaske hendene med antibakterielle såpe og vann. Fjern hansker og kaste dem i et trash kan deretter vaske hendene igjen med såpe og vann.

Tips og advarsler

  • Ikke vakuum eller feie alle Mus avføringen du finner i ditt hjem. Denne handlingen kan sende løs støv på avføringen i luften. Støvet kan inneholde virus.