Hvordan kontrollere kinesiske talg trær

February 5

Hvordan kontrollere kinesiske talg trær

En plante kan anses invasiv når dens raske veksten begynner å fortrenge arter. Ifølge University of Florida IFAS forlengelsen, ble kinesisk talg treet (Triadica sebifera) først introdusert til USA i 1776. Det har vært på mars siden, flytte inn i skog og fortrenger trær og bunndekkende planter. Denne invasiv, deciduous tre når en høyde på 60 fot, med en koffert 3 fot i diameter. Kinesisk talg treet blomster og frø produktivt, og det er vanskelig å utrydde når etablert.

Instruksjoner

•Yank ut kinesisk talg treet planter fra bakken hvor du finner dem før de når frø-bærende alder. Sørg for å få alle rot kragen når. Ellers vil det å spire. Makulere og kast seedlings i tunet avfall poser.

•Kontroller saplings trestamme diameter opp til 3 inches med en foliar ugressmiddel. Spray kalesjen og vente på bladene curl, dø og frafall. Kuttet stammene på bakken med lange håndtak beskjæringssakser og grave ut stubber med en spade. Hvis saplings produserer frø når du klippe dem, vær sikker å rake dem slik at de ikke spire og spire.

•Bruk en øks eller en ax å kutte ned kinesiske talg trær like høye som 15 fot. Fjern trærne i tidlig vinter, når de ikke er seeding. Guide av et tre med hånden. Grave ut og kast stump.

•Fell store kinesiske talg trær med Kjedesag. Drepe stump ved å bruke en herbicid med virkestoffet triclopyr på cambium laget, en ring rett innenfor bark. Dette vil drepe stump i tre programmer over løpet av et år eller to. Det er ikke nødvendig å male hele stump. Følg instruksjonene og anbefalinger for fortynning av Plantegiften.