Hvordan kontrollere Hornworms med Hot Pepper

March 27

Hvordan kontrollere Hornworms med Hot Pepper

Grunnleggende prinsippet om økologisk kontroll insekter er at hvis det smaker eller lukter dårlig, de ikke vil komme. Sterk-smelling planter og fisk, når hakket opp, kan frastøte insekter. Hakking hjelper slipp sterk aroma. Stoffer som brukes for organisk spray inkluderer hvitløk, tobakk og rabarbra, sammen med fisk deler. Varme lagt til mange organiske spray via chilies og salt. Insekter som tygge, som tomat hornworm, liker ikke smaken av planter sprayet med chili pepper, som kan brenne eller drepe dem. En olje kan også legges til kveles skadedyr, og såpe legges å spray overholder anlegget.

Instruksjoner

•Dress i hansker og sikkerhet beskyttelsesbriller før håndtering ingrediensene siden noen av plantemateriale kan irritere huden og øynene. Plasser chilipepper, peppermynte, grønn løk topper og pepperrot i en blender og dekk med vann. Bland til alt plantemateriale kuttes. Hell blandingen i en plast bolle og la det sitte i noen timer.

•Rengjør ut en melk jug med varmt såpevann, og skyll grundig. Hvile en trakt i toppen av kannen og Plasser et kaffefilter i trakten. Hell blandingen langsomt i trakten. Kast papiret kaffefilter og biter av plantemateriale i kompost bin.

•Legg 1/2 gallon vann til jug med 1 ss. flytende rengjøringsmiddel. Sett lokket på mugge og riste frem og tilbake for å blande løsningen før du overfører til sprøyta. Fyll en ren sprøyta med blandingen og ombytte lokket på muggen.

•På en skyet dag, spray er tomatplante fullstendig med en fin tåke av plantevernmidler. Bruk hansker og beskyttelsesbriller å beskytte huden fra bak spray. Unngå å bruke dette spray på en solrik dag solen kan intensivere varme natur spray og brenne anlegget. Gjenta prosessen hvis det regner eller tomat hornworm vises på planter.

•Lagre noen ekstra løsning på et kjølig sted. Kast løsningen etter noen dager har gått; Denne naturlige plantevernmidler beholder ikke lange.

Tips og advarsler

  • Bruk en ny sprayer når du bruker plantevernmidler. Dette vil forhindre noen av kjemikalier.
  • Dette spray fungerer best når råvarer brukes.
  • For å forsterke varmen, bruker du de hotteste peppers tilgjengelig i lokalområdet.