Hvordan kontrollere fluer

September 26

Fluer tjene en nyttig hensikt i naturen, spise det som andre dyr ikke kan spise og dermed bidra til å rydde opp i miljøet. Når fluene finnes i hjemmet, men tjener de ikke samme funksjon. Håndtere en fly infestation i hjemmet kan i beste fall være frustrerende og maksimalt være en alvorlig helsefare. Hvis du finner at fluer har tatt opp husarbeid i hjemmet ditt, kan du ta forholdsregler å kvitte deg med dem og sikre at de ikke kommer tilbake.

Instruksjoner

•Determine hva slags flyr du har et problem med. De tre vanligste fluene som invaderer husholdninger er huse fluene, slag (eller flaske) fluer og frukt fluer. Huse fluene er dully farget og om lag ¼ tomme lang. Blow fluer er også ca ¼ tomme lang, med en skinnende utseende, ofte blå eller grønn. Frukt fluer er svært liten, omtrent på størrelse med mygg.

•Understand hva fører til tilstedeværelsen av fluer i ditt hjem. Huse fluene trekkes til både garbage og dyr avføring, mens blow fluer trekkes til søppel og kadaver. Frukt fluer klyngen rundt rotting frukt samt søt eller gjæret væsker.

•Realize at fluer legge egg nær hva de feed på og mange fluer i hjemmet vanligvis betyr at fluene er avl innenfor veggene. Du må fjerne fluene mat for å fjerne avl områder, og dermed fluene.

•Seek ut hva er tegningen fluene inn i hjemmet ditt. For alle typer fluer, dekk alle avdekket søppel som et første skritt. Så, sjekk for renslighet av dyr burene og søppel boksene hvis du har en rekke huse fluene, og sjekk for et dødt dyr som mus, hvis du har blow fluer. For frukt fluer, fjerne avdekket eddik, vin eller søt væske samt rotting frukt.

Sørg for at sanitærforhold slik som flyr rase ikke i ditt hjem. Kontroller at søppelbøtte lokk er fast montering, at du tar søppel ut av hjemmet regelmessig og at ingen mat eller væske er igjen på disken. Holde dyr burene så rent som mulig, og håndtere andre skadedyrbekjempelse problemer hvis en død mus eller andre dyr førte til første infestation.

•Rengjør utendørs samt innendørs for å sikre at fluer ikke klynge rundt hjemmet ditt. Hvis du mate dyr fjerne slik kattene eller hundene utendørs umiddelbart alle oppspore næringen. Rydde opp dyr avføring, inkludert hest gjødsel, så det ikke tiltrekke seg fluer.

•Kontroller vinduet skjermer og reparere noen hull hvis større fluer i ditt hjem. Når fluene kommer innendørs sommeren, de vanligvis forlate ikke og er sannsynlig å finne et sted å legge egg om de får noe som de feed på.

•Kill eksisterende fluer ved å behandle ditt hjem med et insektmiddel for å drepe fluer, eller henge opp flypaper hvis du foretrekker ikke å bruke kjemikalier innendørs.