Hvordan kompost risen skrog

August 1

Du kan kompost risen skrog å kaste dem trygt og forbedre kvaliteten på composted jord. Risen skrog er en biproduct av risproduksjon som generelt er fjernet og slettet før emballasje. Giftstoffer og miljøgifter er utgitt i luften når risen skrog brennes. En balansert blanding av risen skrog og råtnende annet organisk materiale vil brytes ned raskere enn skrog alene. Opprette næringsrike organisk jord ved kompostering risen skrog slå en forpliktelse til en ressurs.

Instruksjoner

•Bruk en spade til å bygge en gravhaug hvor lag veksle mellom enkelt lag av organiske kompost som gjødsel eller mat avfall og dobbel tykke lag av risen skrog. Stabling materialet loddrett begrenser oksygentilførsel til noen lag å oppmuntre anaerob eller uten oksygen, nedbryting.

•Spray haugen av decomposing risen skrog og organisk materiale med en slangen å holde dem fuktige. Stopp sprøyting når du merker meste av vannet kjører.

•Dekk fuktig kompost haug med en presenning å hjelpe holde på varmen. Bakterier som hastighet nedbryting trives ved temperaturer mellom 50 og 150 grader Fahrenheit. Tarp er ikke nødvendig hvis temperaturer er i optimal området og kan du holde haugen fuktig med vanlig vann program.

•Start haugen av scooping og pokkers rusk med en spade én eller to ganger i måneden. Legge til flere risen skrog eller mat og plant avfall til haugen når den er slått å stadig mate mikrober og stimulere aerob eller oksygenrikt, nedbryting.

•Introduce meitemark til haugen å akselerere rotne prosessen med risen skrog. Flytte haugen på en plast presenning generelt holder ormer fra å forlate haugen. La en orm-fylt kompost haug avdekket.