Hvordan kompilere en elektriker verktøyet belte

July 15

Hvis du liker gjør din egen praktisk arbeid rundt i huset, så du sannsynligvis allerede vet at har de riktige verktøyene for jobben gjør en verden av forskjell. Bruke de riktige verktøyene ikke bare gjør jobben uendelig enklere, men de gjør det også mye tryggere også. Og dette er ikke mer åpenbart enn når arbeider på dine elektrisk. For å arbeide trygt, effektivt og effektivt-en skal kompilere en elektriker verktøyet belte-spesielt for dette området arbeid. Her er noen ideer.

Instruksjoner

•Purchase verktøy beltet seg. De kan finnes online på din lokale loppemarkedet eller nærliggende hjemme forbedring butikken. Verktøyet belter kommer i en rekke størrelser og typer, så husk å sjekke ut alle alternativene før settling på en.

•Kontroller at du har en spenning tester. Såvidt verktøy går, er ingen andre verktøy viktig for en elektriker som spenning tester. Jeg har alltid anbefaler å ha to typer: et digitalt multimeter og no touch type spenning tester som du holder opp til en ledning til å identifisere en live linje. Disse to er uunnværlig, og den eneste måten å sikre at linjen du arbeider på ikke live.

•Få en rekke skrutrekkere, inkludert pannen og Phillips head. Jeg har alltid bære en isolert for arbeider inne elektriske paneler, en flere tips magnetisert skrutrekker og en vinklet skrutrekker for veldig stramt flekker.

•Include en stripping wire. Hvis du arbeider på din elektrisk, må du være stripping wire på et tidspunkt, derfor et godt par er et must. Lignende skjærende verktøy som du kan inkludere, men ikke er avgjørende er:Romex stripperGreenlee metallisk kabel kutterSlett gamle lommeknivenMulti-Purpose verktøyet

Er høyre Tanga for jobben; ved å gjøre slik at du kan spare deg mye tid og hakke på tunnel smerte. Jeg hodet aldri til en jobbområde uten min lineman tang (også kalt side-skjæring tang), nål nebbtangen og diagonal skjære tang. Det aldri er vondt for å kaste et par pumpe tang i blandingen også.

•Throw i noen diverse verktøy ingen mindre betydning, inkludert:Elektriske tapeMålebåndBlyantSkiftenøkkelMutter sjåfør settHammerLommelyktHex-nøkkel fastnøkkel

•Hold verktøy organisert, ren og lagret i et tørt område (for å hindre rust) til enhver tid- og de vil alltid være klar for deg når du trenger dem.

Tips og advarsler

  • Det er hundrevis av andre verktøy tilgjengelig som kan gjøre en elektriker livet enklere, men ovenfor utgjør kjernesett av verktøy som finnes i hver elektriker verktøy beltet.
  • Hvis du har eldre verktøy der håndtere isolasjon er ødelagt eller sprekker, ikke bruk dem på elektrisk jobber. Erstatte verktøyet eller kjøpe erstatning isolasjon for håndtak.
  • Ikke prøv å kompilere en elektriker verktøy beltet ved å kjøpe verktøy fra en rabatt butikken. Elektriker verktøy bør være den høyeste karakteren du har råd.