Hvordan komme ut kjole skjorte Scorches & flekker

February 18

Hvordan komme ut kjole skjorte Scorches & flekker

Brown, jern-formet flekker på din kjole skjorte gjør det ser mindre enn profesjonell. Svi merker fra en altfor varm eller skitne klær jern på kjole skjorte er sannsynligvis det siste du trenger når klar til å forlate huset. Disse merkene er vanskelig å skjule og behandlet best mens frisk. En rask respons fra din side, kombinert med de rette flekken fjerning teknikker og rekvisita, vil hjelpe deg takle scorch mark flekker og fjerne dem vellykket.

Instruksjoner

•Dampen området svidd av kjole skjorte med vann. Dryss cornstarch over flekken til dekke fullstendig. La cornstarch tørr på overflaten av din kjole skjorte, og deretter børste den av i papirkurven.

•Treat alle gjenværende scorch mark flekker på kjole skjorte av fukte dem med noen dråper av Hydrogenperoksid, etterfulgt av noen dråper av ammoniakk. Bruk en øye dropper plassere peroxide og ammoniakk direkte på scorch flekker. Tillate kombinasjonen å suge inn i stoffet i noen minutter for en lett flekker og opp til en time for en mørkere flekken. Legge til noen flere dråper av peroxide, etterfulgt av ammoniakk, å holde stoffet fuktig hele tiden.

•Vaskestasjonen tømmes din kjole skjorte i vaskemaskinen, bruke vaskemiddel og oksygen blekemiddel for å fjerne stoffene som brukes til å ta ut scorch mark flekken.

Tips og advarsler

  • Behandle en lys scorch mark flekk ved å børste den med en klut fuktet med hvit eddik. Sveip på flekken igjen og igjen inntil det er løftet.
  • Rengjør strykejernet når hver to uker å hindre flekker forårsaket av jern. Tørk av jern platen med eddik og en ren klut.
  • Hold strykejernet flytte som du er stryk. Dvelende få sekunder lenge med et varmt jern gir forbrenningen merkene på klær.