Hvordan komme ut Gentian fiolett eller lilla flekker

November 8

Hvordan komme ut Gentian fiolett eller lilla flekker

Gentian violet er et vanlig middel brukt av ammende mødre for å behandle trost i munnen, brystvorte eller bleie. Gentian violet er en lilla farge som dreper sopp og bakterier ansvarlig for trost og er trygt i svært små doser og beløp for både mor og baby. Men gentian violet flekker hud og klær lett og må behandles forsiktig. Hvis flekker får på klær, stoff, hud eller flater, vil fjerne flekken kreve noen verktøy som kan kjøpes i mange maskinvare eller dagligvarebutikker.

Instruksjoner

•Spray farget stoff med hårspray og gni sidene av stoffet sammen for å mette flekken. Vask stoff med vanlig oppvaskmiddel, deretter undersøke flekken. Gjenta hvis flekken forblir. Ikke plass elementet i tørketrommelen før flekken er borte, som varmen vil sette flekken inn i stoffet permanent.

•Vaskestasjonen tømmes farget elementer med farge-safe blekemiddel for ekstra flekkfjerning.

•Apply en liten mengde rensevæske til en bomullsdott og tørk på huden umiddelbart etter farging. Unngå å bruke rubbing alkohol i ansiktet, brystvorte eller følsom arealer av barnets kropp.

•Apply litt vodka til en bomull ball og tørk gentian violet flekker på babyens ansikt eller mors nipple område. Tørk bort vodka med en ren og fuktig klut umiddelbart å fjerne spor av vodka.