Hvordan komme stinker feil ut av rommet mitt for godt

June 17

Hvordan komme stinker feil ut av rommet mitt for godt

Brun marmorated stinker feilen produserer en utrolig krenkende lukt når redd. En innfødt til Asia, BMSB tilfeldigvis kom i Nord-Amerika i 1996. Stinker feil angi hjem i løpet av høsten finne dvalemodus flekker for vinteren. Fjerne stinker bugs fra hjemmet uten bugs emitting stank er arbeidsintensiv. Den beste måten å holde stinker feil ut av et rom for godt er å sikre at de ikke kan komme inn.

Instruksjoner

•Fyll i sprekker der stinker bugs kan angi et rom med husholdning silikon, eller silikon-latex drivning. Sjekk sprekker rørene konseptkjedene trim, fasader og skorsteiner. Fylle sprekker med vær stripping rundt dører og vindusrammer. Stiftelsen åpninger som å ventilere hjemmet må fin netting plassert over innganger til La luft komme og gå, men å holde stinker feil ut.

•Fjern vinduet klimaanlegg i løpet, før stinker feil begynner etter dvalemodus flekker. Stinker bugs kan fortsatt angi rom når en utsiden coveret er plassert i en luftkjøling.

•Fjern bor stinker feil funnet inne i et rom forsiktig av lett penselen feilen på en feiebrett. Kast feilen utenfor eller flush umiddelbart ned en nærliggende toalettet.

•Spray de utvendige veggene i et hjem med en pyrethroid insektmiddel som cyfluthrin, tralomethrin, deltamethrin eller lambda-cyhalothrin. Spray høsten en gang i uken fordi pyrethrins bryte ned raskt i sollys.

Tips og advarsler

  • Hvis stinker feil finner vellykket dvalemodus flekker i hjemmet, kommer de om midten av April til tidlig mai. Hvis mulig, fylle ut sprekker eller sprekker som bugs hibernated i så de ikke vil gjenbruk flekkene høsten.
  • Fjerne døde stinker feil fordi insekter som teppe biller tiltrekkes skrottene.
  • Aldri vakuum opp live stinker feil ikke finnes ingen andre alternativ. stinker feil slipper sin lukt i vakuum.
  • Bruk aldri spray plantevernmidler i hjemmet; Dette vil ikke hindre stinker bugs inn et rom og rester og lukt fra insektmiddel spray kan gjøre mennesker og dyr syk.