Hvordan komme Off frukt punsj flekker på Tile gulv

December 13

Hvordan komme Off frukt punsj flekker på Tile gulv

Frukt punch utslipp på flisen gulvet går mer enn en fargerik flekk. Søt drikke blader klebrige rester, og hvis din brikke er laget av naturlig porøse stein, væsken soaks inn i flisen. Rask action reduserer omfanget av opprydding må kvitte seg med en frukt punch flekk på din brikke overflaten. Bruk riktig rengjøring forsyninger og metoder slik restene av flekken ikke blir en permanent del av din brikke.

Instruksjoner

•Soak opp overflødig frukt punsj papirhåndklær å fjern væsken. Fjerne klebrige og flekker fra vinyl eller laminat ark ved å tørke den med en fuktig svamp.

•Fjern frukt punch som har absorbert i naturstein fliser eller andre absorberende flis materiale ved å gjøre en grtomslag å trekke flekken ut. Bland 12 prosent Hydrogenperoksid og talkum sammen til en tykk pasta. Legge til flere peroxide eller talkum gi omslag konsistensen av kake frosting.

•Dekk de resterende frukt flekken i flisen med nok grtomslag å gå utover kantene på flekken. Kontroller at omslag brukes til en tykkelse på minst 1/2 tommers.

•Dekk omslag med plast brytes for å hindre tørking for fort. Tillate omslag tørke over natten; som det tørker, er frukt punch flekken trukket ut av flisen. Fjern plast brytes og grøtomslag med en plastskrapen og kast.

•Dampen svamp med vann. Legge til en dråpe oppvaskmiddel svamp og vaske av overflaten flis. Skyll med et fuktig papirhåndkle før tørking flisen.