Hvordan komme gammel maling av smijern

February 12

Hvordan komme gammel maling av smijern

Smijernsmøbler eller innredning gir et elegant preg til alle rom. Hvis du har fått antikke smijernsmøbler og shabby chic utseende ikke er det du leter etter, du kan hakk eller gammel maling for å stri med. Fjerne maling fra smijern er en langtekkelig prosess men når gjort, din smijernsmøbler eller dekorative stykke vil være klar for visning eller et friskt lag med maling. Det er mange metoder som du kan fjerne maling fra smijern. Mange av disse metodene innebærer bruk av høytrykks utstyr som sand blasters. Enklere metoder finnes og kan hjelpe deg å oppnå samme mål.

Instruksjoner

•Plasser gummihansker på før begynnelsen og holde dem på når du bruker den maling remover. Kjemisk maling remover kan brenne huden.

•Apply et tykt lag med maling remover å smijern ved hjelp av maling pensel. Maling remover i gel form er tykkere og holder seg på plass, snarere enn dryppende av overflaten det gjelder. Tillate maling remover gel å sitte på smijern i henhold til instruksjonene. Etter noen minutter, vil du se maling begynner å boble, som indikerer dens beredskap å komme ut.

•Scrape boblet maling, forsiktig bruke plast maling skraper. Plast er lettere på smijern metall skraper kan forårsake permanent riper.

•Rinse gammel maling bort med en bøtte med vann eller slange. Tørr smijern med gamle filler. Hvis det er en masse maling venstre eller flere strøk ble brukt, må du gjenta.

•Fargeringer smijern briskly med din stålbørste. Dette vil fjerne alle siste spor av maling, forlater din smijern klar til å brukes eller malt med et friskt lag.

Tips og advarsler

  • Gni vaselin på huden rundt overkanten av hansker i tilfelle du får noen maling remover på den. Petroleum gelé vil danne et beskyttende lag på huden din.
  • Det er best å maling fjerning prosjekter utendørs der det er frisk luft som vil bidra til å spre den kjemiske fjerne lukt og røyk.