Hvordan komme en sigarett røyk lukt av en slippe taket

March 28

En droppet eller suspendert, taket henger for å kamuflere HVAC-rørledninger, avløp og ledninger. Et rutenett er suspendert fra opprinnelige taket og brukes til å støtte fliser produsert av tre, plast eller metall. Sigarettrøyk er gjennomgripende siver inn porøse taket fliser, fangst nikotin og opprette tredje hånd røyk. Ifølge Mayo Clinic, nikotin rester opprettet av passiv røyking henger på overflater og blander med daglige stoffer til å lage en potensielt kreftfremkallende blanding.

Instruksjoner

•Lag en blanding av 1/2 kopp hvit eddik, 4 kopper destillert vann og 1/4 tsp. lavendel essensielle oljen i en plast sprayflaske. Erstatt Flaskens topp og rist den for å blande alle ingrediensene.

•Spray et tynt lag av blandingen på første tak flis. La blandingen til å forbli i fem minutter før dabbing for det med en ren hvit klut til å arbeide det inn i fliser. Unngå å skrubbe brikker kraftig for å forhindre fjerne dem fra metall sporene.

•Spray ruten med rent vann fra en separat sprayflaske. DAB flis med en tørr hvit klut for å fjerne overflødig vann.

•Gjenta rengjøringen på de gjenværende takplater. Eddik fungerer som en naturlig desinfeksjonsmiddel som fjerner nikotin lukt fra taket mens lavendel essensielle oljen etterlater en lett, behagelig aroma.