Hvordan komme Caulking av en tappekran

October 24

Hvordan komme Caulking av en tappekran

Riktig caulking og tetting kranen er en viktig del av alle VVS-prosjektet. Om du bruker en gammel innslag eller laget et rot mens du installerte en ny kran, kan det være en utfordring å fjerne tørket fuger uten skade finish av kranen din. Å trygg fjerne uønskede caulk, er det best å bruke et løsemiddel, en kjemisk renere designet for å bryte ned lim, maling og fuger. Kombinere et løsemiddel med forsiktig skrubbe vil resultere i en caulk-free tappekran i under en time.

Instruksjoner

•Scrape noen store biter av fuger fra overflaten av kranen med en plast sparkel. Bruke plast hindrer du tilfeldigvis riper i slutten.

•Dampen eventuelle gjenværende reparer med caulk fjerning løsemiddel, og skrubb med en myk tannbørste. Tannbørsten vil tillate deg å rengjøre i sprekker og rundt tappekran håndtak enkelt.

•Scrub kranen med en svamp og rent vann for å fjerne eventuelle gjenværende rester og gjenværende løsemiddel. Tillate kranen tørke.

•Tørk ned alle overflater av kranen du har tenkt å tette med rubbing alkohol til å rengjøre av alle resterende skitt og oljer fra fingrene. Gjør så kan den nye fuger å danne en bedre sel.

Tips og advarsler

  • Løsemidler kan ha sterk røyk og være ubehagelig på huden. Alltid bruk hansker og arbeide i et godt ventilert område.