Hvordan koke ris for å drepe bakterier

February 3

Hvordan koke ris for å drepe bakterier

Ris, både vokst i USA og importert, gjennomgår høsting, behandling, pakking, lagring og transport og er derfor håndteres av mange før den når kjøkkenet, som sagt, bakterier på ukokt ris ikke anses en helse bekymring, fordi det må være kokte for å bli spist. Den normale prosessen med å koke ris i en Riskoker eller potten dreper eventuelle bakterier som kan forårsake sykdom.

Instruksjoner

Matlaging ris på komfyren

•Measure 1 eller 2 kopper ukokt ris i en middels stor pott. Legg nok vann slik at det dekker ris helt. Stikke pekefingeren i potten for å kontrollere at du har nok vann. Vannet må nå den første linjen med pekefingeren. Hvis du trenger mer presise innstillinger, kan du bruke 2 kopper vann forholdet mellom 1 kopp ris.

•Plasser gryte på komfyren over middels høy varme. Overvåke potten tett. Så snart den når rask koke som tar ca seks til 10 minutter, redusere brannen middels varme. Vannet vil fortsette koking, men saktere. Vannet vil fordampe hastigheten som lar ris til å koke riktig. Dekk ikke potten til nesten alle vannet har fordampet. Holde øye med potten, og ikke la kjøkkenet.

•Reduser slitasjen varmen til den laveste innstillingen når vannet koker av, og legger et lokk på potten. Du kan la ovnen på den laveste innstillingen hvis du har en elektrisk komfyr eller slå det av hvis du har en gass kokeapparat. La lokket på i 10 minutter, som tillater ris til slutt matlaging med resterende damp.

Koke ris i en Riskoker

•Measure 1 eller 2 kopper ris til ris komfyr potten. Legg til 1 kopp vann for hver kopp ris, eller følg produsentens instruksjoner.

•Plasser ris komfyr potten i riskokeren. Koble riskokeren, og slå den på. Rice komfyrer nå en temperatur på 212 grader Fahrenheit, som dreper eventuelle bakterier som kunne ha vært på ris. En fungerende Riskoker tar ca 30 minutter til rice. Den slår seg av automatisk når risen er kokt.

•La ris i komfyren når den slås av. Åpne komfyren og fjerne ris når du er klar til å spise.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker skyll risen før steking, mens andre mener at skylling fjerner vitaminer fra ris. Skylling, er imidlertid ikke nødvendig å koke ris.