Hvordan koble ventilasjon røret fra en innebygd ovn

May 24

Hvordan koble ventilasjon røret fra en innebygd ovn

Fordi innebygd ovner er montert i skap under arbeidsflater eller veggmontert skap, bør de være ventilert på utsiden av bygningen for både sikkerhet og riktig funksjon. Brukes til å kanalisere luften i bygninger, er vent pipe riktig kalles et rør. Koble røret fra ovnen ventilen er et enkelt prosjekt.

Ventilasjon

Ventilasjon praksis for innebygde ovner avvike fra range hetter og de serverer noen mikrobølger. Mengden av varme og fuktighet skal luftes, og - i tilfelle av naturlige og propan gass-drevet brennere - tilstedeværelsen av forbrenningsgasser, betyr at recirculatory enheter ikke er tilfredsstillende. Innebygd ovner er, per definisjon, vedlagt i et skap, hvor opphoping av varme og forbrenning gasser kan være ekstremt farlig. De må luftes via rørledninger på utsiden av bygningen.

Frakobling

Den rør eller rør, som fører til ytre eksos er alltid knyttet til utløpet av ovnen er vent ved hjelp av et spesielt varmebestandig gummi støvel som deformerer tilpasses over vanligvis avlang ventilen og vanligvis runde røret. Vanligste størrelsen på røret er 6 eller 7 inches vents måler vanligvis 3 1/4-av-10 inches. Støvelen holdes på plass av to slangeklemmer, en i hver ende.

Følg instruksjonene i produsentens håndbok koble avtrekksrøret. Prosessen omfatter vanligvis først ved hjelp av en flat skrutrekker til å løsne slangeklemmer--righty-tighty, lefty-loosey - før de kan roteres fritt rundt endene av gummi støvelen. Neste, gripe en ende av støvelen og jobbe den bakover og frem en tomme eller to mens trekke det bort fra ovnen eller vent pipe, som er lettere. Når støvelen kommer gratis, er vent pipe koblet fra ovnen.

Tilleggskomponenter

Slike eksternt ventilerte systemer bør ha et fett filter i kanaler. Hvis systemet ikke har et filter, vil fett stivne og samle inn kanaler, til slutt bli en brannfare og begrense mengden luft som kan flyttes. Rengjøring skal utføres regelmessig av spesialist entreprenører; Vent rengjøringsmidler vanligvis annonsere i delen "Chimney feier" telefonkataloger, og entreprenøren bør være ekspert i kobler rør røret fra ventilen. Rørledningene kan inneholde et filter, en demper å unngå ryggen utkast og en luft bevegelse enhet, vanligvis en tradisjonell, bladed roterende fan eller en mer moderne sentrifugal enhet. Disse komponentene er vanligvis Fjern fra ovnen, slik at fjerning av røret ikke trenger forstyrre seg.

Integrert åpninger

De fleste ovner har også en åpning på fronten som eksos inn på kjøkkenet; denne åpningen er ikke koblet til en datakanal. Slike integrert åpninger må aldri være lukket, dekket eller hindret på noen måte. Ovnen er utformet med en sirkulasjon av luft. Hvis sirkulasjon avbrytes, vil matlaging ytelse bli negativt påvirket. Videre kan luften blir utmattet være varmt nok til å sette fyr oppvaskkluter eller smelte plast kjøkkenutstyr hvis de har hengt direkte over munningen av ventilen.