Hvordan koble rustfritt flettet slanger for beslutningstakere

February 16

Hvis du er bekymret for din ismaskin spretter en lekkasje, er rustfritt flettet slanger din best veddemål. Disse slangene er konstruert for å beskytte mot lekkasjer og kan håndtere større press enn vanlige plast eller kobber linjene som brukes i noen VVS-installasjoner. For å koble slangen til et vann utløp, må du også ha en dual vannforsyning ventil klar.

Instruksjoner

•Trekk ismaskin fra noen vegger eller skap kan tilgang til baksiden. Koble ismaskin for å hindre ulykker.

Sette inn et koblingen tilkobling innløp på ismaskin hvis nødvendig. Denne koplingen avhenger av størrelsen på flettet slangen. Pakk begge ender av kontakten med rørleggers tape. Sett inn en ende av kontakten i ice maker innløpet.

•Kontroller banen for ismaskin supply linjen og kutte noen hull gjennom skap hvis nødvendig. De fleste ice maker forsyningslinjer er små og tynne, som betyr at du kan bruke litt spade knyttet til slutten av en makt drill til raskt og effektivt lage et hull i skap veggen. Sand ned kantene av kabinettet, hvis nødvendig.

•Kontroller på vannforsyning ventil under vasken. Kjøre både en kjøkkenkran og og icemaker av kaldt vannforsyningen linje, trenger du en dobbelt uttak ventil. Hvis du ikke har en dobbel stikkontakt ventil, installere en første slår av vanntilførselen til huset ved hovedkranen. Kjøre vannet i kjøkkenkran til den stopper. Bruk en tang til å løsne koblingen kobler tappekran slangen til levering ventilen. Løsne forsyning ventilen ved å gripe Sekskantet base og snu det mot klokken. Tørr røret grundig, og Bruk rørgjenge‑ sammensatte. Skru doble tilgangen på plass. Vikle både utsalgssteder på forsyning ventilen med rørleggers tape. Koble tappekran slangen til en av uttaket ventilene.

Hvis du har en dobbel vannforsyning ventil, slå forsyning knotten håndtaket helt til høyre. Fjern hetten fra andre uttaket.

•Koble ene enden av rustfritt stål flettet slangen til gratis uttaket på dobbelt forsyning ventilen.

• Kjør slangen gjennom skap til baksiden av ismaskin.

•Koble flettet slangen til baksiden av ismaskin. Stram koblingen med en skiftenøkkel.

•Restore vannforsyningen hvis den ble slått av. Kontrollere for lekkasje langs linjen og stram eventuelle koblinger som har lekkasje.

•Plugg i ismaskin. Flytte den tilbake til den opprinnelige plasseringen.