Hvordan koble rørlegger Fittings

February 6

Hvordan koble rørlegger Fittings

Feil tilkoblet rørlegger fittings forårsake lekkasjer og potensial flom i hjemmet. Rørleggertjenester tilkoblinger som ikke ble er montert riktig også gjøre fjerning vanskelig når rørene var på plass for en lengre periode. Dette er et problem med metall rør, men mest utsatte rør i hjem avløp er PVC-rør, et slitesterkt materiale som er lett å koble og fjerne når fast. Likevel er lære riktig prosedyre for liming biter sammen en viktig avløp ferdigheter.

Instruksjoner

•Measure området for rørleggerarbeid med et målebånd å avgjøre hvor mye rør må. Måle rørene i stedet, ta en måling fra slutten av skulderen til neste tilkobling skulder. Dette tar hensyn til røret sitter flush i skulderen felles.

•Kopiering målingen PVC-rør og tjene et kutt bruker en håndsag. Sand slutten av røret for å jevne ut noen taggete kanter igjen av håndsag.

•Paint slutten av PVC-rør med en sement primer beskytte rydde og klargjøre den for limet. Dette gamle huset online anbefaler maling på innsiden av kontakten med primer også, der de to stykker overlapper.

•Passer rørene og kontakt sammen Når grunningen har tørket - med ingen lim - å se hvis mål var riktig. Foreta endringer av barbering små biter av røret av slik at den passer.

•Dekk slutten av PVC-rør med rørleggers sement når justeringer er gjort. Innsiden av koblingen bør være belagt med sement, ligger dette gamle hus. Skyv røret inn i kontakten passende langsomt til den sitter på slutten. Slå røret én kvart omdreining for å spre limet riktig. La tørke før du kobler den til en annen joint.