Hvordan koble opp veggen fontener

September 18

Hvordan koble opp veggen fontener

Veggen fontener tilbyr fredelig lyden av trickling vann og legge til atmosfæren av både innvendig og utvendig oppholdsområder. De skiller seg fra tradisjonelle fontener i at de henger suspendert på en vegg med det elektriske og rørleggerarbeid linjer helt skjult. Trekke opp en vegg fontene, må du montere den på en solid plassering og riktig koble strømforsyning og vannforsyning. Prosessen er egentlig det samme for både innendørs og utendørs installasjoner.

Instruksjoner

•Locate en solid intern eller ekstern vegg på å henge fontenen. Når du velger en plassering, sikre det er nær en stikkontakt og at ledningen av fontenen er lenge nok til å nå uttaket. Produsenter fraråder bruk skjøteledninger da trekke opp veggen fontener.

•Lay foran masken del av fontenen ned på bakken eller en annen myk overflate, slik at ingen skade oppstår. Halvert to vin kork med verktøyet kniv, og fest de fire delene av kork til hver tilbake hjørne av fontenen med bygging limet. Korken gir rom for vann slangen å skyve bak fontenen.

•Locate hullet som vannet flyter og flytte oppover ved ca 2 til 3 inches. Tegne blyant på stedet. Installere litt 1/4-tommers diameter i en drill og don vernebriller.

•Sett bittet på blyant merke og vinkle håndtaket på drill ned mot bunnen av fontenen til den når en 45-graders vinkel. Klem på avtrekkeren for å bore en 1-tommers dypt hull i 45-graders vinkel. Hvis fontenen er tynnere, redusere hull dybden til 1/2 tommers.

•Walk på veggen der du vil installere fontenen, og Finn en vegg stud hvis gips. Hvis veggen er en mur eller stein overflaten, velger du en plassering på mørtelen, ikke murstein. Plasser borekronen på veggen og vinkel det oppover til 45 grader. Klem på avtrekkeren for å opprette en 1 1/2-tommers dypt hull peker nedover.

•Sett inn en 3-tommers lang, 1/4-tommers diameter tre ned i veggen hullet og trykke forsiktig med en hammer. Hvis overflaten er gips, sett en plast veggen anker i hullet først.

•Skyv enden av et stykke vinyl slangen gjennom baksiden av fontenen masken der vann hull åpningen er.

•Strekk vinyl slangen over veggen eller ned veggen avhengig av om du er i eller utenfor. Hvis forbindelsesslangen ikke når gulvet eller bakken, koble flere stykker av rør med en vinklet koblingslinje, og trykk hver ende inn i kontakten.

•Sett bunnen av vinyl slangen på utstrømming ventilen i en fontene pumpe. Sett pumpen bøtte eller bassenget, og beholderen fylles med vann før submerging pumpen. Koble pumpens strømledning til en stikkontakt.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en egnet stikkontakt, leie en elektriker til å installere en. Når de installerer uttaket, plasser den slik at fontenen dekker det når den er installert.