Hvordan koble opp solenergi ovner for over bakken bassenger

July 19

Nyter en kjølig dukkert i bassenget er forfriskende på en varm sommerdag. Men når været begynner å avkjøle synes litt, hoppe i et kaldt basseng ikke så attraktiv. Ved å kjøpe og installere en solar ovnen, kan du få utvidet bruk av over bakken bassenget. En solenergi varmtvannsberederen kan du åpne bassenget tidligere i sesongen og la den være åpen som temperaturene begynner å dyppe.

Instruksjoner

•Locate et solrikt område som å plassere solar ovnen. Beliggenhet er en som får masse ettermiddagssolen. Kontroller at solar ovnen er innen slangen lengde fra over bakken pool pumpen.

•Plasser solar ovnen på bakken, men ikke rulle den helt. Holde begrensende stroppene (som holder solar ovnen rullet) på solar ovnen til etter at varmeapparatet er installert.

•Shut av bassenget pumpen.

•Sett kobles til bassenget avkastning og skimmer. Dette er et midlertidig tiltak for å hindre vannet ut fra bassenget når du fjerner slangene. Den arkiverer vann fra tidlig flom solcellepanel.

•Løsne klemmen og fjern slangen fra bassenget innløp (slangen som returnerer filtrert vann til bassenget) og knytte den til innløp tuten på solar ovnen. Solar oppvarming produsenter etiketten innløp og utløp slangene på sine produkter. Hvis du har problemer med setter slangen over innløp tuten, dypp den åpne enden av slangen i varmt vann å gjøre den mer smidig. Deretter kobler den til tuten og klemme det fast.

•Plasser en klemme over slangen som kommer med solvarme kit. Sett slangen over solar Ovnens ut tut (merket "Uttak"). Som med inntaksslangen, dypp den åpne enden i varmt vann å gjøre det enklere å passe over tuten. Når det er på plass, fester og stramme klemmen, og fest deretter den andre enden av slangen uttaket til bassenget er vik.

•Still solar ovnen til "Off" posisjon og skimmer og vik åpningene. Kjør bassenget pumpen og la vannet å strømme inn i solar ovnen. Mens det strømmer inn i ovnen, se etter lekkasjer. Hvis du oppdager en lekkasje, slå av pumpen og Skru slangen tilkoblinger.

•Vri på solar ovnen etter at pumpen har kjørt i ca fem minutter. Dette gjør at vannet i solar ovnen å strømme inn i bassenget. Ikke bli bekymret på den luftbobler inn bassenget når du først slår på solar ovnen. Når alle luften er solar ovnen, avbrytes luftboblene.

•Unroll solar ovnen. Etter alle luften gjennom solar ovnen, slå av pumpen, fjerne stroppen fra ovnen og rull den. La den stå i ca 15 minutter å la solen varmer solcellepanel. Når panelet er varmt, slå på filteret å begynne varmer opp bassenget.

Tips og advarsler

  • Hvis vannet har fått lov til å sitte i solcellepanel for en lengre periode, kan vannet bli veldig varmt. Hold deg unna innløp når du først slår på solar ovnen.