Hvordan koble opp slanger en Pool Pump

June 15

Hvordan koble opp slanger en Pool Pump

Hvis du er en ny bassenget eier og har besluttet å installere basseng filteret og pumpen på egen hånd, er en av de største forvirring å finne ut hva de skal gjøre med alle slangene og hvor å koble dem. Det første du må huske på er at det er to hoveddeler til en pool filtreringssystem: filterhuset og pumpen. Den neste tingen å forstå er hvordan filteret fungerer. Vannet går gjennom pumpen og går gjennom filteret returnerer til bassenget. Slangene er conduit som forbinder alt.

Instruksjoner

•Kople bassenget pumpen å filterhuset. Se etter pumpe utslipp åpningen (hvor vannet går pumpen) og koble den til filteret bolig innløpet. Dette er vanligvis en skrue-på type tilkobling. Hvis det er, gjelder den mannlige enden av tilkoblingen før stramme det rørleggers tape.

•Sett en slange fra filteret uttaket i bassenget innløpet. Dette er delen av systemet der i rent vann forlater filterhuset og går tilbake til bassenget. Hvis din slanger er typen klemme-på, holde den åpne enden av slangen i varmt vann i fem til 10 sekunder. Dermed gjør slangen mer smidig og enklere å feste til innløp og utløp.

•Affix en slange fra bassenget skimmer kurven til pumpen inntak. Inntaket ligger rett foran pumpen kurven.

•Åpne luftventilen på filterhuset. Bassenget filtre og pumper arbeider i et vakuum miljø. Under tilkoblingsprosessen inn mye luft filtreringssystem. Åpne luftventilen, gir luften et sted å unnslippe når du slår på filteret.

•Bekreft at det er vann i bassenget pumpe kurven. Bassenget pumper er Selvsugende, men trenger vann i kurv til å gjøre dette. Når du koblet slangen fra skimmer å pumpe kurven, bør vann ha angitt pumpe kurven. Hvis det ikke gjorde skje, åpne lokket på toppen av pumpen kurv til å la vannet kjører i kurven og deretter legger ned dekslet stramt.

Tips og advarsler

  • Se på bassenget tilkoblinger mens filteret kjører for å se om det er noen drypp. Hvis du oppdager våte flekker, slå av filteret, stramme tilkoblinger og kjøre den på nytt.