Hvordan koble opp skimmer til Aboveground bassenger

July 30

Fjerne overflaten rusk fra svømmebasseng holder vannet renere og reduserer veksten av bakterier som danner fra råtnende planter og flytende dyr. Når du slår på en riktig installert skimmer, trekker en pumpe vann i beholderen. Dette åpner skimmer klaff som holder rusk fra strømmer fra beholderen til kroppen av bassenget. Riktig skimmer installasjon krever en tilstrekkelig segl mellom skimmer montering flens og bassenget duken å hindre vannlekkasje.

Instruksjoner

•Skyv skimmer utstansingen, på utendørs svømmebasseng veggen, innsiden av aboveground bassenget med blad av en flat skrutrekker. Hold knockout med én hånd, og vri den frem og tilbake til det bryter gratis basseng veggen.

•Pay spesiell oppmerksomhet til bunnen av bassenget sikre ingen air-huller forblir mellom bassenget liner og bassenget veggen. Fylle bassenget med vann vannslangen i hagen. Stoppe fylle bassenget når vannstanden sitter 12 til 14 inches under den nederste kanten av den skimmer knockout åpning.

•La en pakning over forsiden av skimmer kropp og trykk skimmer i knockout åpningen. Skyv en andre pakning over delen av skimmer utvide inn i bassenget, bak bassenget duken. Skyv bassenget duken mot skimmer og skyv skimmer montering flensen over bassenget duken. Juster montering flensen med skimmer kroppen. Trykk en syl gjennom en av øverste hullene i montering flensen og bassenget duken.

• Kjør en skrue gjennom montering flensen og hullet i bassenget duken. Skru nok å holde montering flensen på plass, med Phillips-skrutrekker. Ikke fullt trekk skruen. Pierce andre hull på andre øverst i skimmer montering flensen. Installere en andre skrue å holde flensen på plass. Skru fast alle skruene for å trekke flens og skimmer tett til bassenget veggen.

•Skjære delen av bassenget duken sitter inne sikret montering flensen, med verktøyet kniv.

•Koble slangen fra bassenget pumpe til utløpet av installert skimmer ifølge brukerveiledningen for bassenget pumpen.