Hvordan koble opp Multimeter fører

December 22

Hvordan koble opp Multimeter fører

Et multimeter er et allsidig verktøy som gir elektrikere vital informasjon om kretser. Å vite spenningen rating i en krets, oppdage tilstedeværelsen av elektrisitet og bestemme motstanden av dirigent er nødvendige oppgaver når du arbeider med elektrisitet. Trekke opp multimeter fører innebærer koble de positive og negative fører til samsvarende positive og negative sporene på multimeter.

Instruksjoner

•Lay Eter og to liggende eller fører, på en flat overflate og Merk at hver er laget av en sonde som er knyttet til en plugg. Holde i pluggen i den andre enden av ledelsen og Merk at delen som kobler til multimeter.

•Hold på multimeter og se sporene ligger rett under den eksterne eller skjermen. sporene er kvinnelige plugger som mannlige pluggene på den andre enden av ledningene. Vær oppmerksom på at hvert spor er preget av en positiv og negativ tegn.

•Koble fører til multimeter ved å sette hver plugg i sine tilsvarende spor, men å koble positiv (rød) føre til positive spor og negative (svart) føre til negativ sporet. Slå på multimeter og bruke den til å teste en krets.

Tips og advarsler

  • Positiv og negativ polaritet brukes ikke når testing AC-kretser.