Hvordan koble opp kjelleren toalett

January 22

Avløpsnettet er avhengige av tyngdekraften å fjerne avfallsstoffer fra hjemmet ditt. Når et toalett eller annen enhet har en avløp lavere enn inntak kloakknett, blir det nødvendig å pumpe avfall fra toalettet i kloakk innløpet. Dette gjøres ofte når du installerer et toalett i kjelleren bad. Hvis hjemmet har et uvanlig sett opp, krever nytt kjelleren toalett mest alltid en pumping system av noen type.

Instruksjoner

•Lage ruter en vannlinjen fra en eksisterende vann linjen til plasseringen for det nye toalettet. Dette kan gjøres ved å kutte i eksisterende vannlinjen og installere en 'T' passende. Mens du trenger bare kaldt vann linjen for toalett, vil du trenger både kaldt og varmt vann for vask og dusj. Installere en utkobling ventil for både vann linjer på et sentralt tilgangspunkt. Dette vil være nyttig under fremtidige samt lar deg slå vannet tilbake på før nye toalettet er fullstendig installert.

Sette inn et avløp linje fra plasseringen av nye toalettet til nærmeste eksisterende renne linje. Det er viktig å holde avløp linjen som kort som mulig og med så få svinger og veikryss som mulig. Like før den nye avløp linjen skjærer med eksisterende avløp linjen, kan du installere en rygg-flow ventil. Ventilen vil hindre vannet fra sakte linje inn nye avløp linjen og flom toalettet. Være sikker på å bruke diameter røret anbefalt av produsenten toalett - en pipe som er for stort vil føre pumpen å jobbe for hardt flytte overflødig vann.

•Plasser nye toalettet i beliggenheten. Feste den til gulvet eller vegg som toalett produsentens anvisninger. Koble vann og avløp linje på toalettet, slik at alle tilkoblinger er stramt og sikkert. Slå vannet på den nye linjen og kontrollere eventuelle lekkasjer i linjen eller toalettet.

•Plugg i strømforsyningen på toalettet pumpen. På noen modeller må dette være hard kablet til pumpen, på andre pumpen kan kobles til en stikkontakt. I så fall skal uttaket en bakken feil krets avbrudd (GFCI) enhet. En GFCI gir et ekstra lag av beskyttelse mot elektrisk sjokk og brann er elektriske. Når strømmen er på, kan du teste toalettet for å være sikker på alle aspekter av det nye systemet fungerer som de skal.

Tips og advarsler

  • Velg en toalett enhet som vil tilfredsstille alle dine behov. Noen enheter vil pumpe ut bare toalett innholdet, mens andre har innløp porter til også faller ut fra en vask og dusj. Andre kraftig pumper vil selv håndtere lagt avløp fra en vaskemaskin.
  • Når du arbeider med elektriske komponenter, være visse all makt til området er deaktivert. Det er best hvis du slår av strømmen på breaker panel.