Hvordan koble opp et sprinkleranlegg hodet

January 8

Hvordan koble opp et sprinkleranlegg hodet

Trekke opp sprinkler hoder er sist og kanskje den enkleste delen av installere en plen sprinkleranlegg. Mesteparten av kommersielt tilgjengelig hodet er utskiftbare, slik at du kan velge og blande en rekke spredere så alle deler av plenen er jevnt vannet. Bruker noen grunnleggende verktøy, kan du enkelt hekte sprinkler hoder stigerør deg og spare penger ellers gitt en profesjonell.

Instruksjoner

•Referere til skisse av vanning systemet for å fastslå festepunkt for tilkobling hodet til hovedlinjen. For nye sprinkleranlegg er disse punktene riser tees koblet til sprinkleranlegg linjen. Hvis du installerer et hode på en eksisterende underjordiske sprinkleranlegg, merke bakken på ønsket plassering med pulverisert kritt eller et flagg. Grave en 8-tommers dyp og bred grøft over punktet til røret til det eksisterende systemet.

•Sett utvidelse tee over forhåndsbestemt punktet på vanning linjen. Tvinn utvidelsen til gjengede uttaket i klokkeretning til sikker. For ikke-gjenger stikkontakt poeng langs linjen, kan du bruke et tynt lag med primer til rør og utløp og la tørke. Spre PVC sement i indre hjørnene av den mannlige kopling, røret og uttaket. Koble koplingen til røret og røret til utsalgsstedet for å fullføre forsamlingen. La sementen tørke.

•Skjære en lengde på tråden tette bånd og vinden det rundt slutten av en utvidelse for å hindre lekkasjer.

•Hold utvidelse tee med én hånd og boliger av sprinkleranlegg hodet med den andre. Plasser hodet på tee og dreie med urviseren koble dem sammen. Bestemme på forhånd hvilken side du vil hodet til ansikt så du plassere det tilsvarende når kronglete det. Unngå kronglete hodet for hardt eller det vil crack. Ideelt sett bør toppen av hodet faller litt under eller flush med den omkringliggende jorden.

•Vri på vannforsyning til å kontrollere retning av vannet og radius. Eventuelt slå justeringsskruen med å redusere radius, eller mot klokken øke den. For de fleste hoder er denne skruen vanligvis plassert over åpningen av sprøyta. Men se brukerhåndboken for sin direkte beliggenhet i henhold til hodet du bruker.

• Tilbake fylle hullet rundt sprinkleranlegg hodet til nivå med det omkringliggende jorden. La sprinkleranlegg hodet avdekket så det er synlig gjennom overflaten.