Hvordan koble opp en vindmølle

July 11

Hvordan koble opp en vindmølle

En vindturbin er en utmerket måte å gi energi til ditt hjem. For en vindturbin kunne gi denne energien, må den kobles til et batteri eller hjem energi. Turbin spenningen skal samsvare med spenningen av din hjem energi-boksen. Koble vindmøllen følger en enkel prosedyre.

Instruksjoner

•Kople en likeretter en aluminium vasken. Likeretter vil være boltet til denne kjøleribbe som vil stoppe det fra å brenne ut. Det er ikke koblet til en aluminum kjøleribbe, det kan brenne ut umiddelbart. Du finner en aluminium heten synke på din lokal restverdi tunet av en gammel bilmotor, eller på en lokal jernvarehandel.

•Leveres med en bryter som ville nedlegge systemet. Vil du wire dette nedstenging bytte mellom turbinen og likeretter. Bryteren nedstenging bør kutte av din vindturbin umiddelbart i tilfelle en nødsituasjon. Du kan også bruke den når du trenger å gjøre vedlikehold eller endringer i din turbin som et sikkerhetsnett.

•Kople input breaker. Vil du koble denne i likeretter og batteriet. Kontroller at inndata breaker er lavere som turbinene gjeldende. For eksempel hvis du kjører en 50 amp sikring fra din turbin, være input breaker 48 volts.

Tips og advarsler

  • Kontroller at alle makt til hjemmet er av før å legge til eller trekke noe ut av kretsen. Kontakt en elektriker hvis du er usikker på noen av trinnene. Du må kanskje kontakte lokale bygningen zoning kontoret før du fortsetter.