Hvordan koble opp en telefonlinje for en hovedkortet

January 4

Trekke opp en telefonlinje til hovedkortet, er litt vanskelig, men det kan lett gjort når i riktig retning. Når gjør alle typer elektriske ledninger på et hus, er det alltid lurt å praktisere en viss forsiktighet. Du bør seriøst vurdere igangkjøring en lisensiert elektriker for denne jobben. Likevel kan det komme en tid når du trenger å koble opp en telefonlinje til hovedkortet i hjemlandet. Noen ganger når du kjøper ny tjeneste fra en mindre telefonselskap, kan det ikke være utstyrt sende teknikere hjem å hekte telefonlinjen. Du kan også være nødvendig å gjøre det selv hvis du konstruere et nytt hjem og du ikke ønsker å betale en elektriker kostbare. Enten det er den primære linjen eller en annen linje, er jobben mulig.

Instruksjoner

•Anrop telefonselskapet koble nye telefontjeneste. Du trenger fungerer telefonen for linjen å arbeide. De sender vanligvis noen koble telefonlinjen til hovedkortet for gratis, men hvis du jobber med en ny konstruksjon og er ikke klar for nye tjenesten, kan du fortsette med trinn. Testing linjen, kan imidlertid gjøres uten service.

•Test nettverk Interface Device (NID). Den ligger på den ytre strukturen av hjemmet. Med en skrutrekker, ta av dekselet til NID å sikre at det fungerer telefontjeneste til boksen. Koble en telefon til kontakten i boksen. Selv om tjenesten ikke er koblet på stedet, må du fortsatt sikre at par grønne og røde kabler er koblet til linje 1 skrue innlegg.

•Map ut din jack ledningsnett forbindelser. Hvis det er mer enn én telefonlinje, må du vite hvis du begge linjene er koblet til samme eller separat kontaktene.

•Examine på alle knutepunktene i innsiden kabel ledninger. Se bak alle telefon kontaktene å sørge for at de er koblet til svart og gul ledninger. Alle de andre fargede ledningene må være koblet til samme farge ledninger. Skru dekker fra alle kontaktene se ledningene bak seg. Hvis du har en ohm meter, bruk det for å kontrollere kontinuiteten i hvert ledningene på hvert knutepunkt.

•ReWire hver kontakt som ikke er for tiden et veikryss. Du må koble samme farge ledningene sammen eller til en svart og gul kabel. Alt dette avhenger av hva du valgte som ledninger planen i trinn 2. Se bilde 1 Hvis du vil koble to forskjellige linjer til samme kontakten som et diagram for måten ledninger skal gσ. bilde 2 viser to forskjellige linjer på ulike knekter.

•Test koblinger. Dette kan bare gjøres hvis det fungerer ved boligen. Gå til boksen NID og sjekk linjen der og da kontrollere alle kontaktene. Hvis du ikke får summetone på ett eller flere av kontaktene, må du kontrollere ledninger. Hvis du ikke får summetone på boksen NID, må du ta kontakt med telefonselskapet.