Hvordan koble opp en kjeller avfall & Sump pumpe

December 24

Et vanlig problem i mange kjellere er opphopning av vann fra seepage eller lekkasjer. Fjerne denne uønsket vann kan forhindre mange langsiktige problemer, inkludert helse bekymringer. En av de mest effektive og pålitelige metoder for å fjerne vann fra en kjeller er å bruke en sump pumpe.

Instruksjoner

•Determine den beste plasseringen for bunnpannen. Dette bør være i den laveste delen av kjelleren eller hvor vannet samler. Tegne et kvadrat som er 18 inches av 18 inches i sentrum for denne plasseringen.

•Break fra hverandre betongen på torget med en elektrisk jack hammeren. Ikke hastverk gjennom denne prosessen. Du bør forvente å få noen sprekker og brekker utsiden av plassen du har tegnet, men hvis du arbeider i sakte tempo og forsiktig du kunne redusere uønskede skaden. Fjerne alle stykker av betong og gjøre visse nye hullet er størrelse. Med dette fullføre, grave ut løs skitt til en dybde på 24 tommer under gulvets overflate.

•Build en treramme i hullet slik at tre-fire inches på hver side. Støtte rammen over hullet ved å utvide boards over åpningen. Rammen skal henge i tre inches av bunnen av hullet. Sett 1 av 1 tommers styrene rundt toppen inne del av rammen. Dette vil opprette en leppe der du vil installere en gitter å dekke åpningen.

•Mix sement i trillebår og sakte hell i rundt rammen. Være sikker det helt fyller bunnen av hullet og er like som mulig. Du bør ta betongen til toppen av skjemaet og selv med brukket kantene av betong til glatte flate. At betongen til å sitte minst 24 timer før du fjerner rammen.

•Installer sump pumpen ved foten av hullet. Klippe et hull i rist dekke for å la dreneringsrør avslutte. Lodd denne rør opp og ut av kjelleren. Det bør bære vann fra huset stiftelsen å forhindre reentering kjelleren. Nær nye bunnpannen, installere en stikkontakt boksen og trekke ledning fra breaker panel i boksen stikkontakt. Installere en GFCI (bakken feil krets avbrudd) uttak, å være sikker på å knytte den hvite ledningen på Last siden av stikkontakten og svarte ledningen til terminalen merket "linje." Koble sump pumpen og det er klare til bruk. Sump pumper aktiveres automatisk når vannet samler i bunnpannen.

Tips og advarsler

  • Sump pumper kommer i enten nedsenkbare eller pidestall stiler. En nedsenkbar pumpe vil tilby et renere og penere utseende på gulvet området.
  • Kontroller alle elektrisk strøm til området er deaktivert før du starter noe elektrisk arbeid.