Hvordan koble og avløp toalett

December 23

Hvordan koble og avløp toalett

Når du erstatter toalettet hjemme, må du først fjerne gjengangeren ettall. Dette kan være en noe rotete prosedyre som krever nøye planlegging. Selv når vannet blir stengt, må du rengjøre og tømme toalettet før du fjerner den for å hindre rester å skape et rot. Koble et toalett og fjerne det er ikke veldig vanskelig, så lenge du følger til høyre forarbeide, og krever bare grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

Slå av vannforsyningen ventilen på toalettet. Utkobling ventilen er vanligvis plassert på en liten pipe rett ved toalettet.

•Flush toalettet å tømme vannet ut av tanken.

•Bruk svamper eller gamle håndklær å suge opp noe gjenværende vann inni toalett tank. Den tørrere du får tanken, jo mindre rotete jobben når du demonterer toalettet. Bruk en plunger tvinge noe vann i bollen av systemet.

Frakobles vannforsyningen linje fra toalettet. Hvis du ikke vri den av bare hånd, grep det med en tang og fjerne det fra tanken. Plass en bøtte eller klut under linjen når du tar den av, som noen vann er sannsynlig ut.

•Ta av boltene som holder tanken til bollen av toalettet med din ratchet fastnøkkel. Flytte tanken umiddelbart over badekaret eller noen plast i tilfelle noen mer vann behov renne ut av den.

•Løsne mutterne på boltene holder bollen på bakken med en skiftenøkkel. Disse nøtter korrodere ofte på bolter. Hvis du ikke kan løsne dem, kutte dem av med en baufil.

•Wiggle bollen og tilbake til det løsner. Har noen hjelpe du plukke den opp fra gulvet og sette den på et stykke papp å hindre skitne segl blir på gulvet. Ting fille ned i hullet slik kloakk gass ikke lufthull inn i hjemmet.