Hvordan koble gardinstenger på braketter

February 22

Hvordan koble gardinstenger på braketter

Før gardiner kan nytes må de først henges. Gardiner som henger over windows knyttes til stenger som er festet til brakettene på veggen. Hvis du har aldri hengt gardinstenger på deres parenteser før, kan det ikke være umiddelbart hvordan de legger. Men ved å følge en enkel fremgangsmåte og bruke noen krefter observasjon, gardinstenger kan henges i løpet av minutter. Ingen verktøy er nødvendig for å fullføre denne oppgaven.

Instruksjoner

•Lay gardin rod på gulvet og snøre den opp med parentes å få riktig lengde. Utvide eller trekke stangen for å gjøre det samme lengde som avstanden mellom hakeparentesene.

•Kontroller parentesene og merke metall kategoriene. Betrakte gardinstenger og merke sporene som kategoriene metall inn når stangen er installert. Det er et spor på stangen og en nederst.

•Hold gardin stanga til hakeparentesene. Vipp bunnen av stangen fra veggen litt og øverste sporet på stangen på kategorien øverst på braketten.

•Skyv bunnen av stangen mot braketten til kategorien bunnen festes det nederste sporet av stangen. Trykk ned litt for å sikre stangen er sikkert før avslutning gardinene.