Hvordan koble et toalett med en skrue

December 27

Hvordan koble et toalett med en skrue

En augur brukt til å rense et toalett er kjent som toalett kvernen, skap kvernen eller slange. Sveivehåndtak i den ene enden brukes til å mate den kjedelige gimlet gjennom toalett avløp før du møter hindringen. Du deltar vanligvis et toalett kvernen når en flens stempelet ikke er vellykket på clearing bort hindringen.

Instruksjoner

•Sett kjedelig gimlet og koble ligger på end opposite håndtaket og skru inn i toalettskålen. Kontroller at kvernen tipset er helt bortfalle. Når trukket tilbake, spissen vender tilbake og opp som dette er figuren tatt av toalett fellen. En gummi ermet på kvernen spissen beskytter porselen fra skade.

•Drei på sveiven på håndtaket slutten av skapet kvernen med klokken du Skyv ned på stangen. Langsomt vil avansere den roterende kvernen spissen oppover i den bakre delen av toalett fellen.

•Arbeid kvernen kabel og tilbake som anses egnet til og nødvendig, men pass på at fast gummi støvel i bollen. Når du begynner å føle noen motstand som ikke kan håndteres ved kabelen, har du trolig komme i kontakt med hindringen forårsaker toalettet å tette.

•Drei kvernen mot klokken som du nå begynne å trekke kabelen. Spole kvernen kabelen sakte så du ikke rive spissen uten tilstopping objektet. Fortsatt entreprenørselskap kabelen, og du kan se vannet begynner å renne fra toalettet. Spy kvernen som du trekke kabelen skal avfall tilstopping toalettet for å bryte opp. Hvis et solid objekt forårsaker tresko, finner du at kvernen er gjenopprettet det når kvernen poenget er endelig synlige igjen.

•Plasser kvernen i en plast søppel pose og rense den utenfor senere. Bruk en stempelholderen for å flytte gjenstående tett materiale gjennom avløp systemet. Skylle toalettet med et par ark med toalettpapir å sørge for at alt er klart og toalettet er klar til bruk igjen.

Tips og advarsler

  • Et toalett kvernen er mye bedre for unclogging toalett enn en vanlig kvernen brukes til klargjøring vask og bassenget på grunn av dens stivhet.