Hvordan koble en PVC-rør

March 29

Hvordan koble en PVC-rør

En polyvinylklorid eller PVC-rør er et praktisk alternativ til å bruke kobber og G.I. rør. Det er billigere og enklere å installere og krever ikke mye tid til å jobbe på. PVC rør vil ikke forverres over tid og ikke korroderer eller rust. PVC rør er enkel å bruke, men det er tider når de må kobles for å bli reparert. PVC leddene er gjort permanente av en flytende sveise prosessen bruker løsemiddel som smelter PVC. PVC ledd kan ikke angres når væsken sveiseprosessen er fullført. Lær hvordan du kobler PVC-rør for å kunne reparere dem og øker dine ferdigheter.

Instruksjoner

•Locate det nøyaktige stedet eller steder der du må koble PVC-rør. Kuttet PVC-rør med en liten hånd så eller en pipe kutter koble den, men la minst 6 inches klaring fra den nærmeste passende å gi nok plass for en ny montering i tilfelle du vil koble røret.

•Skjære av en tomme fra datakanalen hvis du planlegger å koble den til igjen senere for å imøtekomme den ekstra lengden som skal legges av en PVC kopling. Den frakoblede PVC-rør kan kobles ved å sette en PVC kopling mellom frakoblet rørene og sveising tilkoblingen bruker en løsemiddel.

•Smoothen kanten av røret etter klipping det med et middels (80 til 120) korns slipepapir fjerne små partikler av leftover PVC. Rengjør alle innskudd som har dannet innenfor rør med en fuktig klut og renset. Datakanalen er nå klar til å kobles til ved hjelp av ulike tilbehør: PVC tee, PVC kobling eller PVC albuen. Linjen kan også være "drept" på dette punktet ved hjelp av en PVC Beskyttelseskappe koble den.

Tips og advarsler

  • Bruk en "PVC union" Hvis du vil koble et rør som må være koblet fra og koblet igjen i fremtiden.