Hvordan koble en Pin & ermet

September 29

Hvordan koble en Pin & ermet

PIN-og-ermet mekaniske sikkerhetsanordninger gir sikker og trygg tilkoblinger for elektriske plugger inn uttak for programmer i som en plutselig avbrudd eller eksponering for vann kan føre til risikofylte forhold. Noen sikkerhetsanordninger krever engang en ekstern hengelås som en ekstra sikkerhetsfunksjon, per OSHA retningslinjer. Koble prosessen må være rask og enkel i tilfelle en elektrisk nødsituasjon gjør det nødvendig å koble enheten raskt.

Instruksjoner

•Fjern alle padlocks eller annet sikringsutstyr kontrollere tilgangen til sperre pin-og-ermet bytte. Formålet med den ekstra sikkerheten er å hindre utilsiktet kobler eller uautorisert kontakt med utstyret.

•Vri på disconnector bytte fra "On" til "Off" (eksakte formuleringshjelpen kan variere avhengig av produsenten). Snu denne bryteren stopper flyten av elektrisk kraft gjennom pin og ermet linjesprang i apparatet du var makt.

•Ikke ikke slå tilbake til "On" til du har fullført feilsøke potensielle problemer i systemet. Forrigling brytere er utformet for å hindre elektrisk storulykker.