Hvordan koble en Moen kjøkken tappekran

January 20

Hardt vann inneholder mange mineraler som er bra for deg, men ikke for kjøkkenkran. Som disse innskuddene samler, kan de constrict gangene der vannet renner og til slutt redusere eller helt kutt den av. Hvis du har en Moen tappekran, er de mest sannsynlige stedene som disse innskuddene vil samle inn i kassetten i ventil setet og skjermen i strålesamleren. Innskudd kan være vanskelig å fjerne fra kassetten, men hvis du ikke kan skrape dem bort eller oppløse dem, du alltid kan erstatte patronen.

Instruksjoner

•Skru og fjern strålesamleren fra spissen av tuten med slip-lock tang. Pakk en fille rundt før du grep det med tang for å unngå skade finish.

•Fjern mineralforekomster fra skjermen ved å holde strålesamleren opp ned under kranen og skylle den med varmt vann. Du må skrape noen av dem bort med et spor skrutrekker. Du kan også la den over natten i et glass fylt med hvit eddik og la eddik oppløse dem.

•Test vannet strømmer fra tappekran med strålesamleren fjernet. Hvis det er utilstrekkelig, ta tonerkassetten fra ventilen setet og rense den.

Slå av den vinkelen stopper eller flaskeventiler, under vasken kabinettet og skru mutteren holde i håndtaket med en stjerneskrutrekker eller en Allen fastnøkkel. Hvis kranen har en metall spak, er det sannsynligvis holdt av en Sekskantskrue ligger bak kranen eller under spaken. Hvis kranen har en plast håndtak, kan du fjerne den ved å skru ut Phillips skruen på toppen.

•Skru mutteren holder kassetten i sett med slip-lock tang eller trekke ut beholde pin med nål nebbtangen. Hold ventilen stammen med slip-lock tang og trekke det rett ut. Hvis det er nok innskudd å stoppe strømmen av vann, kassetten kan bli sittende fast, og du må bruke en patron avtrekker, tilgjengelig på avløp forsyne og jernvareforretninger. Vær oppmerksom på retningen på kassetten så du kan sette den tilbake på samme måte.

•Flush kassetten grundig med varmt vann fra en annen kranen. Skrap av mineralforekomster og annet rusk fra innløp hull med en slot skrutrekker. Hvis de er vanskelig å fjerne, suge kassetten overnatting i hvit eddik å oppløse dem.

•Scrape innskudd fra innløp hull i ventil sete med spor skrutrekker eller snuse av gummi skiver og rengjør hullene med en liten stålbørste. Slippe skivene tilbake når du er ferdig og tvinge dem på plass med skrutrekkeren.

•REINSTALL kassetten i samme retning den var i da du tok det ut og erstatte pin eller mutteren. Legge håndtaket tilbake på og skru til skruen. Slå på vinkel stopper og teste kranen.

Tips og advarsler

  • Hvis kranen er fortsatt blokkert, slå av vinkel stopper, skru forsyning slangene og snu dem til test flyten. Hvis vannet er ikke nok, kan du ha en mer alvorlig blokkere eller en lekkasje i vannrør.
  • Ikke glem å slå av vannet før du fjerner kassetten, eller du kan være skåldet.