Hvordan koble en Generator til huset kretser

December 7

Koble en nødsituasjonen sikkerhetskopien generator boliger elektriske systemet er et relativt enkelt prosjekt som nesten alle kan fullføres. Dette prosjektet krever trekke tillatelse og har arbeidet inspiseres så det må være i samsvar med kravene i NEC (National Electric Code) samt lokale elektriske kodene. Bygningen tillatelser ingeniør vil svare på eventuelle spørsmål som kan ha om installasjon av dette systemet når du søker tillatelse.

Instruksjoner

•Locate generator kabinettet som nær servicepanelet som mulig. Gå gjennom yttervegg. Koble en 1-tommers kanal brystvorte boksen værbestandig enhet og skyv den gjennom hullet. Fest boksen enheten til veggen med passende skruer/ankere.

•Sett plassen skjøte for den andre enden av brystvorten med to lås nøtter og en kanal brystvorte. Fjern dekselet, trim viktigste tjenesten-panelet og fjerne 1-tommers KO (knockout) fra siden av boksen panelet hvor du skal montere bryteren automatisk overføring. Sett inn og sikre en kanal brystvorte til servicepanelet bruker to lås nøtter og en slutt foring. Fjern KO fra siden av bryteren overføring og plassere det på slutten av brystvorten. Merke og bore veggen for den aktuelle skruene eller ankere. Sikre bryteren til brystvorten med to lås nøtter og en slutt foring.

•Skjære lengder rød, svart, hvit og grønn solid kobbertråd og bånd ¾ tommer isolasjon fra sine ender. Presse den gjennom nipple kobler boksen skjøte til boksen mottaket. Skjemaet løkker på mottaket slutten av ledninger. Plasser looper rundt de aktuelle skruene på mottaket med klokken og sikre på plass. Røde og svarte ledningene på messing skruene, den hvite ledningen på sølv skruen og den grønne ledningen på svart skruen. Ikke sikker receptacle til boksen - som vil bli gjort etter inspeksjon.

• Kjør 10/3 w/Gr nonmetallic kabelen mellom boksen skjøte og overføring bryteren, sikre til boksene med â¾-tommen kabelkontakter. Skjøte ledere sammen i skjøte boksen, men ikke sett dekselet på som kommer etter inspeksjon.

•Isolate "kritisk massevis" kretser på tjenesten panel og omdirigere disse kretser å automatisk overføring bryteren/belaste sentrum. Det kan hende du kan bruke de samme CBs som du fjerner fra viktigste servicepanelet eller du måtte kjøpe nye avhengig av belastningen center utformingen. Du bør bestemme dette før du starter prosjektet. Installere 30A, 2-P breaker i tjenester-panelet. Koble jordet nøytral baren i servicepanelet utstyret jording lug i overføring bryteren sammen med den solide grønne ledningen. Koble den nøytrale barer med hvit dirigent, koble skruene på 30A breaker til feed/line terminalene på bryteren med rød og svart dirigent.

•Koble røde og svarte ledningene fra nonmetallic kabelen til "Generator" input terminalene på bryteren, og den hvite ledningen baren nøytral og nakne ledningen til bakken utspring.

•Sett effektbrytere gren i lasten sentrum. Én omdirigere disse kretser fra viktigste servicepanelet ved å installere et skjøte for servicepanelet. Flytte grenen kretsen kablene fra servicepanelet til skjøte. Bruke separate løp 12/2 w/Gr nonmetallic kabel til å koble dem til overføring bryteren/belastningen. La alle off før etter inspeksjon.

Ved hjelp av 10/3 w/Gr SO ledningen, sett sammen en genser kabel med mannlige og kvinnelige ledningen caps. Den mannlige ledning cap kobles til generatoren kvinnelige ledningen hetten kobles til mannlige vri-lås mottaket.

•Anrop for inspeksjon. Passere inspeksjon. Installere alle.

Tips og advarsler

  • De selv starter generator og automatisk overføring bryteren er den beste ruten å ta og verdt de ekstra pengene. Dette systemet registrerer tap av gaten makt, starter generator og bytter til strøm uten menneskelig inngripen. Likeledes, når gaten makt tilbake, som også er kjente og generatoren avsluttes og strømmen er slått tilbake til gaten. Dette er spesielt viktig hvis strømbrudd oppstår når det ikke noen å starte opp et manuelt system.