Hvordan kle små Vinduer

December 4

Hvordan kle små Vinduer

Små Vinduer kanneavreise du snuble når det gjelder å velge stilige vinduet behandlinger. Gardiner som passer dimensjonene i vinduet nøyaktig kan faktisk fremhever hvor små de er. I stedet for følelsen begrenset av målinger, gjøre noen visuell magi---kle windows som om de er mer velproporsjonerte. Noen tommelfingerregler vil hjelpe deg i å fremheve positivt og skape illusjonen av større høyde og bredde.

Instruksjoner

•Lag en illusjon av et høyere vindu ved å montere gardin stanga høyere enn du normalt ville. Installere stangen seks inches over vinduet trim, og velg gardiner som inneholder en valance. En valance vil smart skjule veggen avstanden mellom vindu og gardin stanga.

•Velg lang gardin paneler som strekker seg til gulvet. Paneler som berører gulvet--- eller selv dammen---vil skape illusjonen av høyde.

•Give illusjonen av bredere windows ved å velge ekstra brede gardin paneler. Hvis du har tilstrekkelig veggplass, utvide rekkevidden av din gardin stang godt utover sidene av vinduet, og la en betydelig mengde stoff å dekke veggen på hver side av vinduet. La paneler åpne akkurat nok til å dekke vinduet trim, eller bruke tilknytninger for å trekke øyet utover.

•Opprett stor innvirkning av dekorere små vinduer med detaljerte maskinvare. Velger tykkere gardinstenger til substans, og legge til iøynefallende finials og brakettene å distrahere øynene fra størrelsen på vinduene.

•Velg gardinene i lyse farger. Lys-farget stoff vil tillate masse lys gjennom og legge til en illusjon av et større vindu.

Tips og advarsler

  • Hvis de små vinduene i en liten plass, vurdere enkle blinds eller romerske nyanser som samsvarer med veggene for å unngå overveldende rommet med stoff.