Hvordan kle opp Flat skap

January 18

Hvordan kle opp Flat skap

Skap setter tonen for hele rommet og fange øyet umiddelbart, om rommet danner et kjøkken, kontor eller bad. De kan gjøre rommet ser trakk sammen eller som et varmt rot, avhengig av finish, farge, pynt og maskinvare. Flat skapdører er den enkleste å kle opp; en stor, flat overflate er som et tomt lerret som du vil opprette en dekorere "mesterverk."

Instruksjoner

•Frame døren på medisinskapet fronter med bilde ramme molding. Knytte molding med etterbehandling negler og forsenke spikeren hodet med en nailset. Flekker eller male molding før det vedlegges foran skapdører hvis du vil beholde skap samme farge. Maling eller flekker dører og molding etter installere nye trim ønsker du et helt nytt utseende.

•Dress opp skapdører limte på tre motiver skåret i betydelig lettelse på forsiden med flate rygger. Bruke trelim på baksiden av motivene og hammer i noen velplasserte etterbehandling spiker å legge dem til skap. Forsenke på etterbehandling neglene hoder ved å trykke dem med en nailset. Fyll ut en liten depresjon med tre sparkel før maling eller flekker motiver og skap fronter.

•Legg maskinvare eller endre eksisterende maskinvare. Å endre håndtak og skuff trekker gir skap et nytt utseende uten å bruke en dråpe maling eller flekker. Velg mellom tre, metall, keramikk, plast eller nyhet figurer som passer til resten av rommets innredning. For eksempel legge lunefull ender til barnets bad skap og stilig nikkelbelagt trekker til en kjøkken skap.

•Decoupage bilder eller collager av bilder på skapdører. Velg frukt og grønnsaker som ett tema for et kjøkken. Velg bilder av hager og planter, inkludert blomster, for en hage skur. Innlemme bilder av verktøy for laging eller forstørret bilder av vellykkede prosjekter for en crafter plass.

Tips og advarsler

  • Fjerne maskinvare, inkludert hengsler, før maling skapdører. Antall dører med blyant på smale toppen der det ikke vil vises. Starte nummereringen i en ende av skap så du kan sette dørene tilbake der de var.
  • Besøk en oppussing center for å få ideer fra skapdører i sin showroom.