Hvordan kle en diamant flis blad

October 10

Hvordan kle en diamant flis blad

Diamond så de er ikke virkelig knivbladene; de er kverner. Diamond-sagbladene har varierende størrelse grits limt dem. Du må samsvare med det størrelse grus til jobben bladet skal brukes. For eksempel, hvis du klippe noe hardt, som porselen fliser, ha bladet en liten størrelse grus limt til stål blad. For en diamant så blad å holde kutte effektivt, overflaten av diamond grus må kontinuerlig slitt bort for å avsløre et friskt, nytt skjæring overflate. Hvis ikke bladet vil ikke kutte samt og vil bli varme under bruk som reduserer levetiden til bladet. For å kunne opprettholde en diamant så blad, må være kledd.

Instruksjoner

•Lay dressing stikke ned på sengen av så vinkelrett bladet. En dressing pinne er laget av grov grus aluminiumoksid presset til en vanskelig. Aluminiumoksid er en svært slipende materiale som gjør den egnet for dressing diamant sagblader.

•Hold dressing stikke ned på sengen av så med ikke-dominante hånd. Start så og trekke kniv dressing stokk så grov grus aluminiumoksid kommer i kontakt med begge sider av bladet.

•Ta en vanntett permanent markør og trekke en pil ved siden av diamant så blad etter kle sagblad for første gang. Tegne et punkt på pilen til å angi hvilken retning bladet var spinne når den først ble tegnet gjennom dressing pinnen. En diamant så blad skal bare være kledd i én retning. Hvis du tilbakefører bladet deretter kle det, livet av bladet vil bli kuttet kort. Hvis du har grunn til å gjentatte ganger tar av diamant sagblad og legge den tilbake på, pilen vil sikre det blir satt tilbake på så og spinning i samme retning hver gang.

Tips og advarsler

  • Noen folk kle deres blad før alle kutt de gjøre med det. Andre bare kle deres blad når de forstand det er ikke lenger kutte effektivt. Valget er opp til deg hvordan ofte kle bladet.
  • Dressing en diamant sagblad i mer enn én retning vil redusere dens levetid.