Hvordan klasse med Laser nivå

April 10

En klasse er mengden av skråningen på et gitt objekt. For eksempel har en underetasje vanligvis en klasse eller en skråning yttervegger til i gulvavløp. Du kan bruke en laser nivå for å måle karakteren gulv fordi laser strekker seg over gulvet. Dette gjør det lett å avgjøre en karakter så lenge du har et målebånd.

Instruksjoner

•Lag en rett bane fra den høyeste siden av rommet til plasseringen der du vil måle undersiden av karakteren ved å flytte alle elementene i rommet ut av veien. For eksempel klare en bane fra veggen avløp midt i underetasjen. Dette hindrer alle objekter fra å avbryte laserstrålen.

•Plasser laser nivå på høyt punkt på gulvet, og plasser den slik at boblen i laser er sentrert. Dette sikrer laserstrålen nivå. I mange tilfeller er laser nivåer selv sentrering. Hvis dette er tilfelle, vente til laser stopper flytter.

•Gå til området du vil måle klasse eller drop-off og måle avstanden av bjelken fra gulvet med målebåndet. Dette er hvor mange flyplassen. For eksempel, la oss si drop-off er 3 inches.

•Measure avstanden fra laser nivået til punktet hvor du målt drop-off med målebåndet. For vårt eksempel, la oss si måling er 3 fot. Dette gir oss en 1 tommers per 1-fots klasse.