Hvordan klasse med en rødgaupe

August 19

En rødgaupe er en skrens loader som har en liten 1/3-verftet bøtte på forsiden for utgraving og lasting. Mobilitet og lille størrelsen på Bobcat gjør det mye mer egnet for små jobber enn en Traktorgravere eller større traktor. Rødgaupa er nyttig for gradering innkjørsler og landskapsarbeid før torv er installert. Du kan karakter med en Bobcat, plukke opp overflødig skitt og flytte til lav flekker, og dra tilbake til sikre at gradert overflaten er glatt.

Instruksjoner

•Approach haugen av skitt å være spredt over området klasse, og plukke opp en bøtte med skitt. Bære skitt til kanten av området å bli sensurert, og vippes bøtte nedover litt, slik at en liten mengde av skitt å slippe til bakken. Lette rødgaupa i revers, vippe bøtte nedover litt fortløpende. Prøve å spre en enda lag av skitt når du flytter i revers. Gjenta til haugen av skitt har blitt spredt over gradering området så jevnt som mulig.

•Løft opp bøtte med rødgaupa som du nærmer noen høy kapasitet i skitt i området å bli sensurert. Peke spissen av bøtte nedover og lavere bøtte like over klasse høyden, så lette rødgaupa bakover - tilbake dra skitt som du går. Gjenta dette trinnet fremover til en haug, og deretter slippe bøtte å like over klasse høyden, deretter dra skitt bakover igjen.

• Tilbake rødgaupa til kanten av området å bli sensurert. Velg bøtte frem og senk bøtte armene til bunnen av bøtta er parallell til overflaten av bakken, i ønsket høyde av karakteren. Lette rødgaupa fremover, skimming overflødig skitt fra over klassetrinn til bøtte er full. Spre bøtte belastningen av skummet skitt i noen lav kapasitet i klasse området.

•Stasjon rødgaupa frem til du kommer til kanten av klasse området. Drop bøtte slik at det er flatt og parallelt klasse overflaten. Flytt rødgaupa i revers, og tilbake-dra hele lengden av klasse overflaten. Flytte til langt igjen, men noen føttene til venstre eller høyre, og gjenta, mens tilbake dra over overflaten i rader.

•Continue prosessen forsinkelsene frem og tilbake-dra til klasse overflaten er så flat eller contoured du trenger.