Hvordan kjøpe sitrustrær

December 3

Hvordan kjøpe sitrustrær

Legge til en sitrus tre i hagen din vil ikke bare gi duftende blomster våren men en kilde til næringsstoffer. Sitrustrær gjør fantastisk tillegg til en hage og kan dyrkes i mange klima, selv om de fleste varianter krever varme, fuktige steder å trives. Liten, dekorativ sitrustrær er tilgjengelige som innendørs planter. sitrustrær tilgjengelig for hjem gartnere inkluderer appelsiner, sitroner, Lind, kumquat og grapefrukt.

Instruksjoner

•Research typer sitrus trær som vokser i ditt område. Lese bøker på ulike sitrus varianter og snakke med lokale gartnere. Vurdere hvilken klima og jordsmonn når du ser i tre varianter. Se personalet på din lokale planteskole å finne ut hva sitrustrær er populære i området. De vet hva de er ofte selges og typer trær som kan lett bestilles i.

•Consider hva du leter etter i en sitrus treet. Du kan være ute etter en dekorativ treet, én for blomster produserer eller med spiselig frukt. Ulike varianter er mer produktive produsenter enn andre varianter. Bare et fåtall er egnet for kjøligere klima og de er vanligvis dekorativ enn frukt produsenter.

•Gå til din lokale planteskole og se på trærne som er flere år; de har sterkere rotsystem. Inspisere for tegn på sykdom eller råte. Velg et tre som passer dine behov.